DOLGOZZ OTTHON

MUNKA AZ INTERNETEN KERESZTÜL!A dohányzás 7 perccel rövidíti meg az életedet!
A szex viszont 15 perccel meghosszabbítja!
ÜZENET MINDEN DOHÁNYOSNAK:
Szeretkezz az életedért!

   

A bocinak olyan bociszeme van, mint a légynek!


Mikor valami nem úgy sikerül, ahogy én szeretném, az olyan mint amikor a kisbaba elveszti a cumiját.


A mi kis földünkön ebben a percben 300 millió ember eszik, 200 millió TV-zik, 150 millió alszik, 90 millió szexel. Csak egy hülye olvassa az SMS-emet.


Gratulálunk megnyerted az SMS játékunkat, nyereményed egy kéthetes cigány gyerek, ha két napon belül nem veszed át, küldjük az egész családot!


Ez egy szerencse SMS. Küld el az igazi barátaidnak, s ha visszaküldik, akkor biztosan tudod, hogy számíthatsz rájuk!


Még nem árulhatom el a nevem. Meg kell várnom míg észbontóan beleszeretsz a telefonszámomba!


Figyelem! Ez egy vészhívás! A telefonját haladéktalanul adja le a következő benzinkútnál!


Figyelem! A PIN kódja 20 másodpercen belül autómatikusan megváltozik!


A telefon, amit használ, lopott készülék. A rendőrség úton van, feltartott kezekkel jöjjön ki a házból.

Korábban azt mondták, ha valaki rád gondol, akkor csuklasz. Ma inkább kapsz egy SMS-t.

Jó reggelt! Ez egy korai ébresztő-SMS. Csak azt akartam kérdezni, hogy Te sem tudsz már aludni?


Hello! Hogy vagy? Ne nézz olyan bután, csak én vagyok... a telefonod. Csak ki akartam jönni egy kicsit a táskádból.


Tisztelt Pszichológus Úr! A barátnőmnek Siemens C45-ös telefonja van, nekem pedig Nokia 8210. Van a kapcsolatunknak jövője?


Jééé, neked is négy csillag a PIN kódod?


Jó Reggelt! Ez egy korai ébresztő SMS! Te sem tudsz már aludni?


A rendőrség keres valakit, aki szép, okos, szexi, és hihetetlenül jó az ágyban! Te biztonságban vagy, de én hová bújjak el?


Bocsika, ezt félre küldtem, vissza küldenéd?


Ezt az SMS-t kifejezetten azért írtam, hogy legyen egy ilyened is!


Jajj, elhagytam a telefonszámom! Nekem adod a tiéd?
Ismeretlen

Akarsz engem? Már sokan akartak! Voltak akik háromszor is megkaptak, de még senki sem panaszkodott! Aláírás: a Szívinfarktusod!

Sokat gondolkoztam a kettőnk kapcsolatán, és arra jutottam, hogy ne legyen köztünk semmi... Se ruha, se levegő!


Az eget nézem, s Téged látlak. A fákat nézem, s Téged látlak. A csillagokat nézem, s Téged látlak. A Napot nézem, s Téged látlak... Menj már arréb, nem látok tőled!


Ezt az üzenetet a földönkívüliek indították 3000 évvel ezelőtt, hogy megtalálják a Földön a legnagyobb marhát. Küldetés vége!


Mosolyog a felhő, mosolyog az ég is, ha lefeküdnénk... mosolyognék én is!


Tisztelt Ügyfelünk! Az Ön egyenlege 3469 Ft. Ez az összeg túl magas, ezért kérjük, minél előbb hívja fel barátját/barátnőjét!


Ezúton értesítjük, hogy fizetésemelése abban az esetben lesz esedékes, ha IQ-ja kétjegyűvé növekszik!h


Kívánlak, ágyba akarlak vinni, azt akarom hogy izzadj, rázzon a görcs, és sokáig emlékezz rám! INFLUENZA


Van egy hely, ahol a romantika megelőzi a szexet: a szótár.
Ismeretlen    

Kértem Istent adjon tüzet, adott egy öngyújtót. Kértem fát, adott egy erdőt. Kértem, adjon egy marhát, erre megadta a te számodat...

1. Van egy dolog, ami nagy és kemény, ha beveszed a szádba és ki-be húzogatod, idővel fehér lé kezd folyni belőle... Ez a fogkefe :)

 

2. Tegnap éjjel örülten kerestelek! A csupasz testemen akartalak erezni! Aztán mégiscsak nélküled kellett elaludnom! Hol voltál te hülye pizsama?

 

3. Simizel, Becézgetsz, érzem már a lábam között a nedvességet, lassan a hátamra fektetsz és gyengéden levetkőztetsz.... Hurrá, új pelust kapok!

 

4. Tudom rosszul fog esni, amit most írok, de nem szeretném, ha mástól kellene megtudnod, hogy a télapó nem létezik! :-)

 

5. Imádod édes testemet, szereted, ha a szám a szádhoz ér. Fellegekben jársz, ha testedben érzed meleg cseppjeimet. Vajon ki lehetek? JOHNNIE, JOHNNIE WALKER!

 

6. Egy átmulatott éjszaka után a férfi felébred, mellette fekszik egy nő. Felkel, belenéz a tükörbe, és a szájából kilóg egy fehér madzag. Megszólal, miközben hózza kifelé: "Istenem, csak add, hogy Lipton tea legyen!"

 

7. Hosszú és kemény, beveszem a számba. Ide-oda mozgatom, egyre mélyebben, és gyorsabban, már folyik valami fehér a számból, mikor végre kiveszem a FOGKEFÉT!

 

8. Forróságtól izzadva vágyom rád! Nyelvemmel érezni akarom minden négyzetmétered és élvezni amint hideg zuhanyként hűtöd le tüzelő testemet! Imádlak:COCA-COLA !

 

9. Élvezem ajkaid gyűrűjét, cserébe az élvezetért szádba juttatok egy kis lét, és szomjad nyomban tovaszáll, mert én vagyok a szívószál! :-)

 

10. Gyengéden ujjaid közé veszed, szádhoz emeled, nyelveddel finoman kitámasztod, fogaiddal óvatosan ráharapsz, elmosolyodsz és kijön a mag. Kérsz még egy szotyit?

 

11. Szereted simogatni a nyakam? Szereted nyalogatni a szám? Szereted nedvem a szádban érezni? Ki vagyok én? Hát egy üveg Balleys!

 

12. Amikor meglátod, barna és fexik. De ha izgatod, feláll ..... de én félnék a barna medvétől!

 

13. Halkan belibbensz éjjel a szobámba, megérinted meztelen testem minden részét. Hirtelen megtalálod a legizgalmasabb pontot, és elkezded szívni.... TEEE KURVA! SZUNYOG

 

14. Reggel, mikor az ágy kivet, első gondolatom te vagy, csak rád vágyom! Te vagy az életem, az álmom! Kávé, kávé mindenáron!

 

15. Reggel nem eszem, mert hiányzol, délben nem eszem, mert hiányzol este nem eszem, mert hiányzol, éjjel nem alszom, mert éhes vagyok

 

16. Nyár van! A madarak is csinálják, a pillangók is csinálják. Szeretnéd te is csinálni? ..De hisz te nem is tudsz repülni!

 

17. Vágytam Rád, kívántalak, levetkőztem és izzadni akartam alattad órákig, de le kellett mondanom rólad, mert nem voltál bekapcsolva te dög SZAUNA!

 

18. Imádom, ha te vagy fölül, így meleg érzek belül. Hosszú ujjaid a fellegekbe visznek, ugye beöltél e viccnek?! Ez nem is lenne uncsi, de sajnos ez a PULCSI...

 

19. Szeretnék rád ülni, irányítani az egész testedet, csak én mozognék, együtt mennénk a mennyországba is! Oh drága biciklim!!

 

20. Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád! Remélem megértesz és meg leszel nélkülem. Tudom, hiányozni fogok! Nagyon szerettelek: a TE AGYAD!

 

21. Most ébredtem. Az ablakodon át látom egyedül alszol és fázol. Bekúszom melléd, melegíteni akarlak, de felébredsz és szemetszúr neked jelenlétem. Jó reggelt! NAPFÉNY

 

22. Egész este arról álmodtam, ha felébredek végignyalom a tested, aztán hosszú, hűvös csókkal a magamévá teszlek. Imádlak magnum :))

 

23. Az egyetlen dolog a világon, amiért a férfiak azon vitatkoznak, hogy kinek van kisebb ... a mobiltelefon.

 

24. Itt állok előtted, combjaid lágy ölelésére szomjazom. Kérlek, ülj rám finoman és kapaszkodj belém!... A Te egyetlen mérleghintád.

 

25. Imádod édes testemet. Szereted, ha a szám a szádhoz ér. Fellegekben jársz, ha testedben érzed meleg cseppjeimet. Vajon ki lehetek? Nem tudod? JIM! JIM! JIM BEAM

 

26. Beleültem, kicsit féltem. Kinyitotta, majd belehelyezte. Ki-be mozgatta, és utána kihúzta. Egy kicsit véreztem is, hisz ez volt az első... foghúzásom.

 

27. Szeretlek, imádlak főleg a mogyorós részed. Amikor leveszem a köntösöd, borzongás járja át testem. Mikor elkezdem a számba venni a fő részed, kívánom azt az érzést. A fogaim odaérnek hozzá, a nyelvem már érzi. Te is tudod miről beszélek! Miután befejeztem eldobom a csokipapírt!

 

28. Komolyan beszélnünk kell a kapcsolatunkról. Szeretném, ha nem lenne köztünk semmi... Se ruha, se levegő!

 

29. Kezedbe veszed a rózsaszín húsdarabot, a tövétől fel-le mozgatod. Minden húzás után valami fehér fröcsköl, s azon gondolkodsz: hogy utálsz tehenet fejni!

 

30. Amikor megláttam, kemény volt és hatalmas. De erőt vettem magamon, és nem kaptam be, hanem, lehúzogattam róla a bort, és lassan szopogatni kezdtem az Őszibarakot.

 

31. Szeretlek, mert drága vagy nekem. Szeretlek, mert nem kell sokáig fűzni, hogy járj velem, szeretem a nyelved, és élvezettel hatolok beléd, te vagy a kedvenc cipőm!

 

32. Imádom, ahogy végigsimítod tested meztelen ujjaiddal...ahogy minden testrészem nyomogatod...ahogy engem lesel titokban, hogy még mindiga régi vagyok-e...hiszen én vagyok a kattingatós egered!!

 

33. Itt állok előtted, combjaid lágy ölelésére szomjazom. Kérlek, ülj rám finoman és kapaszkodj belém!... A Te egyetlen mérleghintád.

 

34. Szia! Csak azért írok hogy tudd, tegnap este betelt a pohár, elegem van, nem bírom tovább, húztam halasztottam egy ideig de, most már el kell mennem a fogorvoshoz.

 

35. Szerelem reggel, szerelem délben,szerelem este... Az a kurva csaptelep

 

36. Éreztem, hogy úrrá lett rajtam a vágy. Megfogtam a derekát, az ajkaink szenvedélyesen egymáshoz értek - aztán összezárta a lábait, és összetört a szemüvegem...

 

37. Kívánlak, ágyba akarlak vinni, azt akarom, hogy izzadj, rázzon a görcs, azt akarom, hogy sokáig emlékezz rám: INFLUENZA...

 

38. Akarsz engem? Már sokan akartak. Voltak, akik háromszor is megkaptak, de még senki nem panaszkodott. A szívinfarktusod

 

39. Kívánlak és kellesz nekem. Ágyba akarlak húzni és ledönteni, megizzasztani, hatalmamba keríteni, hogy remegjen és égjen a tested.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 129
Tegnapi: 154
Heti: 129
Havi: 1 218
Össz.: 937 606

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Sms-ek
DOLGOZZ OTTHON - © 2008 - 2018 - dolgozzotthonnetmunka.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: borsmenta rajz - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »