DOLGOZZ OTTHON

MUNKA AZ INTERNETEN KERESZTÜL!

http://bnmarika1214.vitawell.hu/

Itt található a termék,ha nem működik a link másold a böngésződbe!

VITAkrill lágyzselatin kapszula

VITAkrill lágyzselatin

étrend-kiegészítő kapszula.


 A VITAkrill a világ legtisztább vizeiből látja el Önt omega-3 zsírsavval.Páratlan omega 3 forrás, 100%, tisztaságú Neptun Krill Olajat tartalmazó étren-kiegészítő lágyzselatin kapszula.


 Alkalmazás:

 • A VITAkrill elősegíti a szervezet immunválaszait.
 • A VITAkrill segíti az ízületek működését és az általános mozgékonyságot.
 • A VITAkrill elősegíti az idegi működést és az általános jó közérzetet.

 

Adagolás: naponta 2x1 tabletta a főétkezések előtt kb. fél órával, bő vízzel lenyelni. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott táplálkozást és az egészséges életmódot.

Összetétel: Neptun Krill Olaj (rákok közé tartozó Euphausia superba krillből származó lipidextraktum), zselésítő anyag: hal zselatin, nedvesítő szer: glicerin, víz. 

Hatóanyagok a termék napi adagjában (2 kapszula)

 

Hatóanyag

Mennyiség

Krill olaj

1000 mg  (2 db kapszula)

Foszfolipid

400 mg

Omega 3 zsírsav

300 mg

Ebből: EPA

150 mg

              DHA

90 mg

Omega 9 zsírsav

100 mg

Omega 6 zsírsav

20 mg

Astaxantin

0,63 mg

A vitamin

100 NE

E vitamin

0,25 NE

 

 

Kalória

4,5 Kcal

Zsir tartalom (zsír sav)

0,38 g

Kiszerelés: 60 db lágyzselatin kapszula 735 mg/kapszula

Nettó tömeg: 44,1 g

OETI notifikációs szám: 7612/2010

 

A legfontosabb 5 dolog amit tudni érdemes a VITAkrill-ről:

 

1.      A sarki krill, egy a déli sark vizeiben élő rákfajta. A sarki krillben a hosszú láncú omega 3 zsírsavak jelentős része foszfolipid formában található meg, amely fokozza a sejtek rugalmasságát, segíti az egészséget támogató, bioaktív anyagok jobb felszívódását és az omega-3 zsírsavak hatékonyabb felhasználását.

 2.      A VITAkrill halászati bázisa a norvég felségterületként számon tartott Queen Maud Land az Antarktiszi jégsapkán. Így a VITAkrill a világ legtisztább vizeiből látja el Önt természetes omega 3 zsírsavval.

 3.      Tanulmányok kimutatták, hogy a foszfolipidekben kötött omega- 3 zsírsavak sokkal kevésbé hajlamosak oxidációra, mint a hagyományos triglicerid formában található omega- 3 zsírsavak.

 4.      A VITAkrill természetesen tiszta, bővelkedik a természetes antioxidánsban, az astaxantinban.

 5.      Az egészséget támogató, szabadgyök semlegesítő hatásának köszönhetően az astaxantin frissen is tartja a VITAkrillt. Így nincs szükség adalékanyagokra ahhoz, hogy a VITAkrill hosszútávon megőrizze stabilitását.

 Termékcímke:


 


Általános információ az étrend-kiegészítőkről:
 
Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend kiegészítőt alkalmazna!
Ha az orvosa nem nyitott a az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyász szakembert!
A weboldalon olvasható leírások nem a termékek reklámozását szolgálják, hanem a gyártótól kapott tájékoztatók, és az interneten közzétett, az adott hatóanyagról pubilkát cikkekből származó idézetek.
Az étrend kiegésztők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!

 Omega-3 Krill olaj a világ legtisztább vizeiből látja el Önt omega-3 zsírsavval.

Tudományos vizsgálatok fényt derítettek arra, hogy a többszörösen telítetlen zsírsavaknak - így a krill olajban  lévő esszenciális omega-3 zsírsavnak kitüntetett szerepe van egészségünk megőrzésében. Ezek az esszenciális zsírsavak szív- és érvédő hatásúak, jelentős szerepet játszanak az allergiás megbetegedések prevenciójában és az immunvédelemben is. Táplálkozás-élettani szempontból az omega-6 és az omega-3 zsírsavak különös figyelmet érdemelnek. Felmérések alapján szervezetünkbe a szükséges mennyiség töredékét visszük be a táplálékkal, ezért kívánatos az omega-3 zsírsavak bevitelét növelni és az omega-6, omega-3 zsírsav arányt optimalizálni. A VITAKrill  különleges minőségű, magas omega-3 zsírsav tartalmú, déli sark tiszta vizeiben élő Krill rák olajából készül. Szemben egyéb omega-3 zsírsavakat tartalmazó készítmények nyersanyagául szolgáló halakkal, a VITAkrill készítmény alapanyagát szolgáló déli sarki krill nagyobb mennyiségben és ideális összetételben halmozza fel ezt a szervezetünk számára nélkülözhetetlen zsírsavat. A VITAkrill kiváló minőségét és komplex hatását a krill olaj és a benne lévő astaxantin együttes hatása biztosítja. Az astaxantin hosszú távon frissen tartja a készítményt, így nincs szükség egyéb adalékanyagokra a stabilitásának megőrzéséhez. Segít a megfelelő mennyiségű és minőségű omega-3 zsírsav pótlásában. Méltó kiegészítője a napi étkezésnek. krill olaj készítmény

 

Alkalmazás:

 • A VITAkrill elősegíti a szervezet immunválaszait.
 • A VITAkrill segíti az ízületek működését és az általános mozgékonyságot.
 • A VITAkrill elősegíti az idegi működést és az általános jó közérzetet.

 

A legfontosabb 5 dolog amit tudni érdemes a VITAkrill-ről:

 

 1. A sarki krill, egy a déli sark vizeiben élő rákfajta. A sarki krillben a hosszú láncú omega 3 zsírsavak jelentős része foszfolipid formában található meg, amely fokozza a sejtek rugalmasságát, segíti az egészséget támogató, bioaktív anyagok jobb felszívódását és az omega-3 zsírsavak hatékonyabb felhasználását.
 2. A VITAkrill halászati bázisa a norvég felségterületként számon tartott Queen Maud Land az Antarktiszi jégsapkán. Így a VITAkrill a világ legtisztább vizeiből látja el Önt természetes omega 3 zsírsavval.
 3. Tanulmányok kimutatták, hogy a foszfolipidekben kötött omega- 3 zsírsavak sokkal kevésbé hajlamosak oxidációra, mint a hagyományos triglicerid formában található omega- 3 zsírsavak.
 4. A VITAkrill természetesen tiszta, bővelkedik a természetes antioxidánsban, az astaxantinban.
 5. Az egészséget támogató, szabadgyök semlegesítő hatásának köszönhetően az astaxantin frissen is tartja a VITAkrillt. Így nincs szükség adalékanyagokra ahhoz, hogy a VITAkrill hosszútávon megőrizze stabilitását.

 


VITAkrill étrend-kiegészítőről bővebben 

Az omega-3 zsírsavak elengedhetetlen fontosságúak számos szerv és azok működése számára, az immunválaszok szabályozásától kezdve az idegi fejlődés és működés összehangolásáig. Az omega-3 zsírsavak hosszú láncú, többszörösen telítetlen zsírok, amelyeknek gazdag forrásai a zsíros húsú halak, mint például a lazac és a hering. A táplálkozástudósok a zsíros húsú halak rendszeres fogyasztását ajánlják a szervezetbe juttatott omega-3 zsírsavak mennyiségének növelése érdekében. Amennyiben ritkán fogyasztunk tengeri halat akkor, helyette egy kiváló minőségű krill olajat tartalmazó étrend-kiegészítővel is biztosítható az omega-3 zsírsavak optimális bevitele.

 

Két fontos omega-3 zsírsav az EPA (eikozapentaénsav) és a DHA (dokozahexaénsav).

A VITAkrill készítményben megtalálható az óceánban nagy számban előforduló krillből, az antarktiszi világítórákból nyert EPA és DHA. A krillolaj magas koncentrátumban tartalmaz EPA-t és DHA-t egyedi foszfolipid formában, ami a szervezet számára fokozza a hatékony hasznosítást az agy és a sejtmembránok számára. A sarki krill továbbá bővelkedik a természetes antioxidánsban, az astaxanthinban. A VITAkrill kapszula antioxidáns tartalmának köszönheti mélyvörös színét. Az egészséget támogató, szabadgyök semlegesítő hatásának köszönhetően az astaxanthin frissen is tartja a VITAkrill-t. Így nincs szükség adalékanyagokra ahhoz, hogy a VITAkrill hosszútávon megőrizze stabilitását. Ezzel szemben a legtöbb halolaj tartalmú étrend-kiegészítő hozzáadott antioxidánst tartalmaz, hogy ne avasodjon meg az előállítás alatt, vagy a polcon állva.

Egyedi összetétel:

A krillben a hosszú láncú omega-3 zsírsavak jelentős része foszfolipid formában található meg. Ezzel szemben azok az omega-3-at tartalmazó étrndkiegészítők, melyek tőkehalmájból, fóka-és/vagy halolajból készülnek, a zsírsavakat szinte kizárólag omega-3 triglicerid formájában tartalmazzák.

A halolajban található omega- 3-mal ellentétben a foszfolipidként kötött omega-3 zsírsavak vízoldékonyak. Ez a tulajdonság egyike azon tényezőknek, melyeknek köszönhetően  szervezetünk hatékonyan szívja fel és hasznosítja a VITAkrill kapszula olajában található omega-3 zsírsavat.

A foszfolipid kötésű omega-3  előnyei:

A trigliceridek és a foszfolipidek emésztése és felszívódása különbözőképpen történik. A vízoldékony omega-3 foszfolipidek az omega 3-trigliceridekétől eltérő emésztési folyamatokon mennek keresztül. Az omega-3 foszfolipidek a vékonybélből hatékonyabban szívódnak fel. Az ezzel kapcsolatos tanulmányok szerint az omega-3 trigliceridekhez képest az omega-3 foszfolipidek hatékonyabban szállítódnak el a szövetekhez és a sejtekhez. Éppen ezért, az omega-3 foszfolipideket jobb omega-3 forrásnak tartják, mint az omega-3 triglicerideket, mivel az előbbiek hatékonyabban vesznek részt a sejtek szerkezetének felépítésében és fenntartásában, valamint a sejtműködés támogatásában. A célszervek hatékonyabb omega-3 felhasználását omega-3 foszfolipidek adása után figyelték meg. Az eredmények azt mutatják, hogy az omega-3 foszfolipidekben gazdag VITAkrill olaj sokkal hatékonyabb omega-3 forrás, mint az omega-3 trigliceridek.

Omega-index:

 Az omega-3 index egy megbízható diagnosztikus mutató, mely jelzi a kombinált EPA és DHA (eikozapentaénsav és dokozahexaénsav) százalékos arányát a teljes zsírsavmennyiséghez viszonyítva a vörösvértestekben. A tengeri omega-3-at tartalmazó VITAkrill olajnak két nagy előnye van a hagyományos halolaj alapú omega-3 termékekkel szemben: a nagy mennyiségű omega-3 foszfolipid, valamint a természetes antioxidáns astaxantin tartalma.

1. ábraA grafikon (1. ábra) azt mutatja, hogy az egyik Bio Marine tanulmány résztvevői kezdetben átlagosan 2.0 értékű omega- 3 index értékkel rendelkeztek, mely viszonylag alacsonynak számít. A 8 héten át tartó, napi 2g krill olaj szedését követően az átlagos index 4.5-re, vagy 125%-ra emelkedett, és már 2 hét után 45%-os növekedés volt megfigyelhető. Ezek a vizsgálatok megerősítik, hogy a Superba Krillben lévő omega- 3 a bélből szívódik fel a véráramba, és innen épül be a sejtekbe.

 2. ábra


 
 

A 2. ábra azt mutatja, hogy a magasabb omega-3 index csökkenti a hirtelen szívhalál rizikóját.Dr. Barna Mária a Magyar Táplálkozástudományi Társaság elnökének, ebben a témában írt cikke,itt olvasható: http://www.dinero.hu/okostojas/01_job_c.htm 
Elhajózunk a világ végére a legtisztább krill olajért

 

A világ tengereinek készletei nem kimeríthetetlenek. Ezért hajózik el a VITAkrill kapszula gyártója a világ végére is, hogy biztosítsa a folyamatos nyersanyag utánpótlást új és továbbfejlesztett tengeri termékek előállításához. A nagy mennyiségben rendelkezésre álló krill viszonylag alacsony helyen áll, ám alapvető szerepet tölt be a táplálékláncban. A krill apró, garnélarákhoz hasonló héjas állat, mely planktonnal, valamint jégalgával táplálkozik. A CCAMLR (az Antarktisz tengeri élővilágának védelmével foglalkozó bizottság) által felügyelt sarki krill halászat a teljes biomassza forrásnak csupán elenyésző részét képezi. A tápláléklánc két szintje/ eleme közötti energiaveszteséget általában 90%-ban határozzák meg.

 

Új technológia

 

Az VITAkrill kapszula gyártója kifejlesztette a krill halászat kíméletes, környezettudatos módszerét, melynek az Aker Ökobegyűjtés nevet adták. A művelet során a hálóba fogott krillt a vízben tartják, majd a hajó fedélzetén óvatosan átvezetik azokat egy szifoncsövön. A halászhajók rendkívül fejlett technológiai lehetőségekkel rendelkeznek, ebből adódóan az azonnali feldolgozás a legkiválóbb minőségű termékeket eredményezi. Az Ökobegyűjtés során alkalmazott vonóhálókkal hatékonyan elkerülhető a halak, madarak, valamint a tengeri emlősök egyidejűleg történő kihalászása. Ezzel szemben, a hagyományos módszerrel kifogott, majd összepréselt krill gyors bomláson megy keresztül, mely jelentős mértékben csökkenti annak tápértékét.


 
 
 

Hivatkozások, felhasznált irodalom:

 Breslow JL. n-3 fatty acids and cardiovascular disease. Am J Clin Nutr. 2006; 83: 1477-82.

De Caterina R, Zampolli A, Del Turco S, et al. Nutritional mechanisms that influence cardiovascular disease. Am J Clin Nutr. 2006; 83(2): 421S-426S.
Dyerberg J, Bang HO, Stoffersen E, et al. Eicosapentaenoic acid and prevention of thrombosis and atherosclerosis? Lancet. 1978; 2(8081): 117-9.
Harris WS. The omega-3 index as a risk factor for coronary heart disease. Am J Clin Nutr. 2008; 87 (6): 1997 – 2002.
Jung UJ, Torrejon C, Tighe AP, et al. n – 3 fatty acids and cardiovascular disease: mechanisms underlying beneficial effects. Am J Clin Nutr. 2008; 87: 2003-9
Yusuf S, Hawken S, Ounpuu S, et al. Effect of potentially modifiable risk factors associated with myocardial infarction in 52 countries (the INTERHEART study): case-control study. Lancet. 2004; 364(9438): 937-52.

 Breslow JL. n-3 fatty acids and cardiovascular disease. Am J Clin Nutr. 2006; 83: 1477-82.
De Caterina R, Zampolli A, Del Turco S, et al. Nutritional mechanisms that influence cardiovascular disease. Am J Clin Nutr. 2006; 83(2): 421S-426S.

www.suberbakrill.com

Dyerberg J, Bang HO, Stoffersen E, et al. Eicosapentaenoic acid and prevention of thrombosis and atherosclerosis? Lancet. 1978; 2(8081): 117-9.
Harris WS. The omega-3 index as a risk factor for coronary heart disease. Am J Clin Nutr. 2008; 87 (6): 1997 – 2002.
Jung UJ, Torrejon C, Tighe AP, et al. n – 3 fatty acids and cardiovascular disease: mechanisms underlying beneficial effects. Am J Clin Nutr. 2008; 87: 2003-9
Yusuf S, Hawken S, Ounpuu S, et al. Effect of potentially modifiable risk factors associated with myocardial infarction in 52 countries (the INTERHEART study): case-control study. Lancet. 2004; 364(9438): 937-52.

 Curtis CL, Hughes CE, Flannery CR, et al. n – 3 fatty acids specifically modulate catabolic factors involved in articular cartilage degradation. J Biol Chem. 2000; 275(2): 721-724.
Galarraga B, Ho M, Youssef HM, et al. Cod liver oil (n – 3 fatty acids) as a non – steroidal anti–inflammatory drug sparing agent in rheumatoid arthritis. Rheumatology. 2008; 47: 665-669.
Högström M, Nordström P, Nordström A, et al. n – 3 fatty acids are positively associated with peak bone mineral density and bone accrual in healthy men: the NO2 study. Am J Clin Nutr. 2007; 85: 803-7.

Wang Y, Wluka AE, Hodge AM, et al. Effect of fatty acids on bone marrow lesions and knee cartilage in healthy, middle – aged subjects without clinical knee osteoarthritis. Osteoarthritis Cartilage. 2008; 16(5): 579-583.
Watkins BA, Lippman HE, Bouteiller LL et al. Bioactive fatty acids: role in bone biology and bone cell function. Prog Lipid Res. 2001; 40: 125-148.

http://bnmarika1214.vitawell.hu/

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 102
Tegnapi: 91
Heti: 388
Havi: 1 477
Össz.: 937 865

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Omega-3
DOLGOZZ OTTHON - © 2008 - 2018 - dolgozzotthonnetmunka.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: borsmenta rajz - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »