DOLGOZZ OTTHON

MUNKA AZ INTERNETEN KERESZTÜL!

Ha nem működik a link másold a böngésződbe!


http://1centlink.com/?id=L69x7QZ1N

1cent link

Csak kattints a linkre,nincs regisztráció!
Mentsd el a linket és reklámozd mindenhol!1 kattintás 1 cent.
Ha összegyűjtöttél legalább 50centet kikérheted a pénzed,egyszeri kifizetés maximum 10$.

Ha szeretnél hírdethetsz is természetesen,1000 kattintás 9$.

http://1centlink.com/?id=L69x7QZ1N


Nyers fordítás:

• Tegye fel a kapcsolatot különböző fórumokon. Fórumok a pénzt online a legjobb, mert az emberek érdekelni fogja, hogyan kell ezt csinálni.

• Saját a blog? Írj egy üzenet arról, hogyan lehet pénzt velünk, és add meg a linket az alsó. Majd generál egy csomó kattintással gyorsan!

• Add meg ezt a címet aláírásával minden fórumon az ember. Ha közzé egy szál, a link jelenik meg, és az emberek kattintson rá!

• Hirdesse oldalt Bux oldalak. Egy gyors Google-keresés a "Bux oldalak" nélkül idézőjelek, és találsz egy csomó hasznos linkek!

• Tegye fel az üzeneteket szociális hálózatépítő oldalakon. Ez lehet a Facebook, a MySpace, Bebo és mások. Barátai kattintással fog keresni!

• Tegye fel az üzeneteket barátaival IM. Ez lehet Facebook Chat, MSN, Gtalk, Skype, AIM, Yahoo Messenger, semmit!
Ne feledd, ne használja AutoSurf oldalakat, proxy oldalak, iframe-ek a honlapokon, hamis vagy félrevezető reklám hirdetések. Ha elkapta, nem kap a készpénz küldeni a PayPal számla: (

K: Mennyi pénzt tudok tenni?

Nincs határa, hogy mit lehet keresni. A maximális akkor vissza egy kérelmet $ 10 megadva. Ez növelheti a jövőben. Miután a kifizetési kérelmet már megerősítette, és a készpénz küldött, akkor majd a kérését, hogy összegű készpénzt újra. Azonnal.


Kérdés: Mennyi ideig tart a pénzt?

Abban a pillanatban, ha kap egy rákattintanak a linkre, a fiók frissül. Nincs késés, nincs biztonsági várakozási idő. Valós idejű eredményeket. A kapcsolat válik aktívvá, és kész fogadni kattintások (és neked pénzt!) Az azonnali akkor jön létre, ami ha megérkezik a főoldalra


Kérdés: Ez a jogi?

1CentLink.com 100%-ban legális. Mi nem kérdezi, hogy semmit az illegális, egyszerűen az emberek, hogy kattintson a linkre akkor állnak rendelkezésre. Próbálja ki a lin ki magát, redirectly sehol máshol, de index.php - semmi több!


Kérdés: Mennyi ideig tart kifizetések vinni érkezik?

Jelenleg székhelye az Egyesült Királyságban, így ha kérelmére az ideje 10:00 és 10:00 (GMT ), akkor általában kap a fizetési 15 percen belül, vagy kevesebb. Kérelem ki ezeket az időket, és lehet, hogy upto 24 óra. Ön tudja alakítani az idő GMT itt


K: Vannak-visszatérítés a vásárlások?

kínálunk nincs visszatérítés a vásárlások keresztül 1CentLink.com - Ez annak köszönhető, hogy a nagy mennyiségű csalók az interneten. Mi egy legit üzleti, és nem működnek együtt csalók. Minden chargebacks jelenik meg az üzenet.

http://1centlink.com/?id=L69x7QZ1N

Ha nem működik a link másold a böngésződbe!


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 51
Tegnapi: 69
Heti: 548
Havi: 1 637
Össz.: 938 025

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: 1 cent link
DOLGOZZ OTTHON - © 2008 - 2018 - dolgozzotthonnetmunka.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: borsmenta rajz - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »