DOLGOZZ OTTHON

MUNKA AZ INTERNETEN KERESZTÜL!

https://www.bediamonds.hu/bnmarika1214/

ganoderma_lucidum_r047_n29_pecsetviasz_gomba.jpg  ganodermas_kave.jpg  kava_kep.jpg

Ha már kávézol igyál egészséges kávét!

Ganoderma Lucidum - Pecsétviasz gomba

 

Története:

Japán neve reishi, a kínai Ling-cse, ami magyarra úgy fordítható: „a halhatatlanság gombája" nevezték még a Császár levesének, vagy a halhatatlanság varázsitalának. Ázsiában már 4000 éve fogyasztják gyógyászati céllal. Az antik Kínában még a ginsengtől is értékesebbnek tartották. A 2000 éves „Shen Long Ben Tsao" című ismert gyógyszerkönyv három csoportba sorolja a növényeket. A legértékesebb csoport az Isten növényeinek nevezett csoport, ennek az élén a reishi gomba foglal helyet. Már akkor leírták sokféle hasznosítását, egész testet erősítő, betegség megelőző hatását.  Azóta az egyik legtöbbet kutatott gombafaj lett. Az utóbbi 50 évben sok ázsiai országban végeztek kutatásokat a Ganoderma gyógyhatású értékei felfedezésének érdekében. Pl. 2004-ben, Dr. Teow Sun Soo folytatott kutatásokat a MARA Technológiai Intézetben, Malaysiában. A nyugati orvostudomány is kutatja, többek között a magyar Dr. Fachet József, az MTA tagja, aki rák elleni kutatásokat végez.

   Mi a Ganoderma Lucidum?

A Ganoderma Lucidum egy taplógomba fajta, természetes környezetben - a kínai Yunnan tartományban, az ország délnyugati részében kihalt kemény fákon vagy azok törzsein nő. Nagyon ritka, sokszor 10.000 öreg szilvafát is át kellett nézni ahhoz, hogy néhány gombát találjanak,  ezért volt inkább csak a császár és a tehetősebbek számára elérhető egészen a 20. század végéig. Nem ehető, fás szerkezetű, így porítva fogyasztják, vagy alkoholos kivonatát. 1970-ben a Kyoto-i Egyetem Élelmiszer tudományi Kutatóintézetének egyik munkatársa, Yukio Naoi egy ún. „Spóraelválasztásos termesztési Módszert" dolgozott ki a Ganoderma gomba sikeres termesztésére. Ezt a módszert Kínában 1975-ben vezették be, így megoldódott tömeges, szennyződés mentes termesztésük olyan sátrakban, ahol mesterségesen alakítják ki a megfelelő természeti környezetet, páratartalmat, stb-t. Európában is előfordul főleg hegyvidéken, tölgyek törzsén.

Eddig felfedezett összetevői:

A Ganoderma Lucidum több, mint 200 tevékeny alkotóelemet tartalmaz, amit 3 kategóriába oszthatunk: 30% vízben-, 65% szerves anyagban oldódó és 5% illóolaj-elpárolgó elem.

 Poliszacharid -  és a szerves Germánium erős immunrendszert alakítanak ki. Daganatellenes tulajdonságokkal rendelkeznek, megakadályozzák a belső szervek elváltozásait. Emelik a vérrendszer oxigénszintjét, megsemmisítik az elhalt sejteket és a vízben oldódó méreganyagokat. A poliszacharidok  aminósavakra kötődnek, így serkentik a makrofágok (falósejtek) aktivitását az immunrendszerben. A bioaktív poliszacharidok leghatékonyabb formája, amit eddig gyógynövényben sikerült felfedezni, az a reishiben található. A germánium jótékony hatást gyakorol  a nehézfémek és más mérgező anyagok szervezetből való kiválasztása során. Az organikus germánium a reishiben 4-szer erősebb, mint a ginzengben. Stabilizálja  az immunrendszert, és támogatja az interferonok képzését a szervezetben, melyek gátolják a vírusok elszaporodását. Javítja az oxigénellátást egészen sejt szintig.

Adenozin megakadályozza a vérrögök kialakulását, csökkenti a koleszterin szintet, és a zsírtartalmat, segíti a vér szabad áramlását, fejleszti az adrenalinmirigy funkcióját, hogy egyensúlyban tartsa a hormonszintet, szabályozza az emésztést, és megfelelő állapotban tartja a vér PH szintjét.

Terpenoid  - erősíti az emésztőrendszert,és felépíti az antigének által okozott allergiák elleni védelmet. Csökkenti a koleszterinszintet és aktiválja a sejtek atommagját.

Ganoderic esszencia - megfiatalítja a szöveteket, optimalizálja a test funkcióit és fiatalságát, legyőzi a bőrbetegségeket és megszépíti a bőrt.

Hatásai:

- Csökkenti a vér koleszterin szintjét
- Csökkenti a vércukor szintet
- Helyreállítja a vörös vértestek sejtfalait
- Szétrombolja a vérrögöket, megakadályozza a trombózist( Dr. Shigeru Yuji )
- Javítja a mellékvese mirigyeinek funkcióit
- Immunerősítő
- Megelőzi a szövetsejtek elváltozását
- Fiatalos agyműködést biztosít ( Uebara Kioshi )
- Megelőzi és kezeli a rákot, gátolja a rákos sejtek áttételeződését, helyreállítja a roncsolt szövetsejteket
- Megelőzi a trombózis kialakulását, és lerombolja a környező sejtfalon kialakult vérrögöket, és eltávolítja a rákellenes gyógyszerek lerakódásait,ezáltal növelve azok hatékonyságát
- Csökkenti a rák okozta fájdalmakat
- A felborult egyensúlyú testet újra egyensúlyba tudja hozni (Yukio Naoi, Kyoto egyetem)
- Vérnyomás beállító hatása van ( Dr. Shingeru Yuji )
- A gyomorhuruttól, gyomorfekélytől, nyombélfekélytől stb. származó fájdalmakat azonnal megszüntetheti
- Migrénes fejfájást, reuma és izületi gyulladások fájdalmait, köszvény fájdalmait csökkenti
- Hatékony lehet még: allergiák, Hepatitis A,B és C, ( Dr. Mitsui Hashimoto ) ,epilepszia, vesével kapcsolatos betegségek kezelésében (Dr. Teow Sun Soo´) www.gnhealthsolutions.com/research.html)
- Kínában az orvosok influenza kezelésére is felírják
- Megakadályozza a fehérvérsejtek kóros szaporodását
- Segít az asztma kezelésében
- Japánban hivatalosan alkalmazott rák ellenes gyógyszer
- Májjal kapcsolatos rendellenességeket nagy hatásfokkal gyógyítja ( Dr. Shigeru Yuji )
 

Érdeklődni:

email: bnmarika1214@citromail.hu

skype: bnmarika1214

msn: bnmarika1214@citromail.hu

 

https://www.bediamonds.hu/bnmarika1214/

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 137
Tegnapi: 90
Heti: 861
Havi: 1 072
Össz.: 937 460

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Ganodermás kávé
DOLGOZZ OTTHON - © 2008 - 2018 - dolgozzotthonnetmunka.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: borsmenta rajz - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »