Miért a Hawaii Spirulina Pacifica a legjobb?
Miért a Hawaii Spirulina Pacifica a legjobb?
A Hawaii Spirulina a spirulina algák között a legkiválóbb fajtaváltozattá fejlődött.
Mindegyikük egy azon algafajhoz tartozik, de a hawaii spirulina egy kiemelkedő minőségű termék, mérhető különbözőségekkel.
Ez számos tényezőnek köszönhető, amelyeknek egyike az, hogy nálunk található az egyetlen olyan Spirulina farm a világon, ahol az év 365 napján folyik termelés. A hidegebb éghajlaton fekvő farmokon télen le kell állítani a munkát. Azokon a farmokon, amelyek melegebb éghajlatú területeken fekszenek, szüneteltetni kell a termesztést, amikor túl forróvá válik a nyár. Nálunk megvan az a kiváló hőmérsékleti –és napsütési adottság ahhoz, hogy termeszthessünk az egész év folyamán. 23 éve folyamatosan termesztünk, 5 naponként aratunk. Mindezek után a mi spirulina algánk több karotinoidot, enzimet, antioxidánst és növényi tápanyagot tartalmaz, így egy elkülönült, kiemelkedő minőségű fajtaváltozatnak tekintik.
I. Az alapvető tápanyagtartalmak legmagasabb mennyiségei:
- A Karotinoid mennyisége 50%-kal magasabb, így 3x magasabbak minden más márka karotinoid tartalmánál.
- Enzim tartalom 20 -50 % közötti mértékben magasabbak minden más márka enzim tartalmánál.(SOD mérései alapján)
- A Hawaii Egyetem szerint vannak olyan enzimek, amelyek megtalálhatók a Hawaii Spirulina Pacifica-ban, de nem találhatók meg más spirulina termékekben.
II. A Víz eredete:
A világ minden más Spirulina farmján folyó-vagy öntöző vízet használnak a termesztéshez.
- Mi tiszta, hawaii ivóvizet használunk, amelyet a lávakövön át vezetünk a hawaii víztartó kőzetbe és ezt követően az illetékesek megvizsgálják az összetételét. Mi vagyunk az egyetlen olyan farm, ahol kellőképpen odafigyelünk a fogyasztóinkra, hogy fizessenek a vizünkért.
- A másik vízlelő helyünk a mély tengeri víz, amely az óceán felszíne alól, 2000 láb mélységből származik. A tudósok úgy becsülik, hogy ezt a vizet 2500 éve nem érte levegő. Ez a víz 94 féle, nyomokban előforduló ásványi anyagot tartalmaz, ami beépül az algáinkba.
III. Tisztaság:
- Világviszonylatban a mi spirulinánkban van a legkevesebb mennyiségű nehézfém.
- Az ólom tartalmat illetően, az általunk vizsgált spirulinák szinte egyike sem felel meg a Californiai előírásnak, és a termék címkéjén egy figyelmeztetésnek kellene szerepelnie,hogy naponta átlagosan csak 2-3 grammnyi fogyasztható belőle.
(A Hawaii Spirulina folyamatos vizsgálati eredményei azt mutatják, hogy az ólom tartalma 0,1 ppm; más márkák esetében a vizsgálatok eredményei alapján az ólom tartalom 1 ppm-től akár 5 ppm-ig is terjedhet.)
- Csak annak az USA-ban termelt spirulinának van kielégítő biztonsági -és minőségi ellenőrzése a feldolgozás folyamán, amelyiknek GRAS (Generally Recognized As Safe) minősítése van. Az Ázsiában vagy máshol termelt spirulinát az amerikai élelmiszerbiztonsági hivatal nem tekinti biztonságosnak.
IV. Szabadalmaztatott feldolgozás
Két szabadalmunk van, a mikro alga termékek feldolgozására.Ezek egyike a szabadalmaztatott szárítási eljárás, melynek a neve Ocean Chill Drying, amely lehetővé teszi, hogy 1%-osnál kisebb oxigén szint mellett, 3-7 másodperc alatt kiszárítsuk a spirulinát. Ezáltal az algában megmarad minden könnyen lebomló tápanyag és antioxidáns.
V. Íz és illat
Te magad is össze tudod hasonlítani a minőségi különbségeket ha megízleled és megszagolod a hawaii spirulinát összhasonlítva más márkákkal. A hawaii spirulinának tiszta és friss íze van.
VI. Értékesíthetőség:
A világ piacvezető cégei reklámozzák a hawaii spirulinát. Észak Amerika Európa, Ázsia, Ausztrália és Új Zéland minden fő piacán a hawaii spirulina képviseli a vezető márkát vagy szorosan a második helyen áll, mert elsőosztályú a minősége. A Hawaii Spirulina nem a legolcsóbb, de a legjobb és a sikeres marketing cégek tudják, hogy egy minőségi terméket kell reklámoznod annak érdekében, hogy a fogyasztás visszatérő üzletet jelentsen. Az életben megkapsz mindent, amiért fizetsz, különös képpen a spirulina esetében.
Arany sztenderd minősítő listája:
- 0,2 ppm-nél alacsonyabb ólom tartalom
- 0.025 ppm-nél alacsonyabb higany tartalom
- 0,2.ppm-nél alacsonyabb kadmium tartalom
- Több mint 2000 mg/kg béta karotin tartalom
- Több, mint 4200 mg/kg összes karotinoid tartalom
- Tiszta c-phitocianin több mint 5%
- Legmagasabb enzim tartalmak, köztük az igen erős hatású antioxidáns SOD
- Olyan enzimeket tartalmaz, amelyek nem találhatók meg más spirulina termékekben
- 94 nyomokban megtalálható ásványi anyagot tartalmaz, amelyet 2000 láb mélységből az óceán vizéből nyerünk.
- Kiváló minőségű ivóvízzel öntözzük, ami a hawaii víztározó kőzetből származik
- Garantáltan pesticide és herbicide mentes
- Garantáltan GMO mentes és nincs besugározva
- ISO 9001:2000 Minőségi tanusítvánnyal rendelkezik
- Jó Gyártási Eljárások (GMP) minősítést kaptak a nemzeti termékszövetségtől
- Gras minősítést megkapta az Amerikai Élelmiszerbiztonsági hivataltól, amelynek értelmében élelmiszerek, üdítőitalok és étrendkiegészítők készítéséhez biztonságos.