DOLGOZZ OTTHON

MUNKA AZ INTERNETEN KERESZTÜL!Ha nem működik a link  másold a böngésződbe!

https://www.mikrorost.info/?ajanlo=46


Eredeti (sűrű összetételű) Hummel Mikrorostos gél

A Hummel gél ára: 4990 Ft/flakon

Teljes béltisztítás, méregtelenítés extra tisztító erővel!
Bélflóra helyreállítás 14 pre és probiotikummal.

mikrorostos gél, mikrorostos biogél

Hippokrates mondta: "a halál a belekben lakozik!"
Immunrendszerünk 70%-a a vastagbélben lakó bélflóra,...

Miért használ több ezer embernek a Hummel gél?

Erről dr Hummel Zoltán a televízióban is nyilatkozott.

Az egészségABC műsorában megszólal egy elégedett termékhasználó is (videó középső harmada a gélről szól)


 • Mindenféle (tényleg mindenféle!) bélrendszeri problémát megszüntet:
  székrekedés - szorulás, hasmenés, puffadás, bélgázok, gyomorsav-reflux
  (pl. bélösszenövést értelem szerűen nem.)
 • Testsúlycsökkenést okoz, mivel kivezeti a bélsarat (lehet 1-5 kg is!)
 • Mikro rostjának köszönhetően képes kisöpörni akár több évtizedes odakövesedett bélsarat is, így felszabadítja a bélbolyhokat, ezáltal fel tudnak szívódni az ásványi anyagok, vitaminok, tápanyagok, nyomelemek, minden ami fontos a szervezetnek. Pótolja a hiányos bélnyálkahártyát, akkor is, ha ez teljesen kiveszett. Visszatelepíti a bélrendszerünkben fontos szerepet betöltő pre- és probiotikumokat, 14 törzset
 • A mikrorostok olyan miniatűr káros anyagokat is "elkapnak", amire a növényi rostok nem képesek és kivezetik a bélrendszerből, emiatt a méregtelenítésben a legjobbak, versenytárs nélkül.
 • Meggátolja a fertőző kórokozók szaporodását, a gél teljes rendet rak gyomrunkban és bélrendszerünkben
 • Fekélyeseknek és poliposoknak ez a megoldás: rostjaik nem szakítják fel a sebeket, mivel a gyomorsavat megfogja, nem marja a sebeket, a gél hatása végett fokozatosan visszahúzódnak a polipok, melyek egyébként komoly gondot okoznának
 • Megszünteti az allergiás reakciókat, mivel kitakarítja a toxikus salakanyagokkal telt bélrendszert, a gél minden kórokozót magával visz. Ezért a bélbolyhokon keresztül nem tudnak visszaszívódni a méreganyagok.
 • Chron-betegség, IBS, vastagbélgyulladás, vékonybél és vastagbél közötti záróbillentyű gyulladás, bélfekély, polipok, bélférgek, élősködők okozta panaszok esetén is használ
 • Koleszterin szintet kedvezően befolyásolja
 • II. típusú cukorbetegség esetén csökkenti a mért értékeket, cukorszintet normalizálja
 • Szinbiotikum (mint az anyatej, méhpempő)

Hogyan működik a Hummel Mikrorostos gél?

Miért fontos az ép bélflóra és bélnyálkahártya?

Naponta kb. 4 kg nyálkát termelünk az emésztés alatt. Ez a nyálka védi és tisztítja belsőnket. Ebben a nyálkában több mint 6 milliárd szervezetbarát baktérium és élesztőgomba él, ezt nevezzük bélflórának. A bélflóra előemészti a táplálékainkat és megvéd a kórokozó baktériumok és élesztőgombák elszaporodásától a beleinkben. A mai, tartósítószereket, gyógyszereket tartalmazó táplálkozás közepette, alig találhatók olyanok, akiknek teljesen ép a bélflórája és a bélnyálkahártyája.

Mi az oka annak, hogy nem csak az emésztőrendszerünkre van jó hatással, hanem az egész szervezetünkre is?

Erre egyetlen válasz van: a bélfalon keresztül tisztítja a vért is. Márpedig, ha a vérünk tisztul, a sejtjeink is tisztulnak! Ezenkívül a bélflórát állítja helyre a 14 törzs(ezzel világ első) pre és probiotikummal. Minden emésztőrendszeri problémáért egy bélbaktérium a felelős, akkor is ha nincs, akkor is, ha kevés van belőle.

Hogyan zajlik ez a folyamat szervezetünkben?

Nemcsak az fontos, hogy ne kerüljön a testünkbe több káros anyag, hanem az is, hogy a már bennünk lévők kikerüljenek. Ez különösen egy beteg esetében fontos. A betegségben megtámadott, és elhalt sejtek "törmelékeinek" sokasága található a beteg vérében. A "törmelékek" eljuthatnak a test legkülönbözőbb részeihez, ahol betegségeket okozhatnak. Ezek a rákos betegségeknél különösen veszélyesek lehetnek, az áttétek miatt. A bélbolyhok kapillárisaiból a gél "átszívja" a szennyeződéseket és törmelékeket a bélcsatorna belsejébe, és összegyűjtve azokat, a széklettel eltávolítja. Ahogy nem lehet felmosni felmosórongy nélkül, nem lehet tisztítani (méregteleníteni) gél nélkül sem (csak folyadékkal, kisebb hatékonysággal ugyan, például ún. méregtelenítő teával). Valaminek mindig össze kell szednie a folyadékot, ez a gél esetében a mikrorostok feladata.

Mi a szerepe a gélnek a vitaminok, ásványi sók és nyomelemek felszivódásánál?

A gél szervezetbarát mikroflórát is tartalmaz, mely előemészti a táplálékot. Tehát a gél biológiailag aktív, emésztő enzimeket és mikroorganizmusokat tartalmaz. A bélflóra és a hozzáadott baráti mikroflóra által "előemésztett" vitaminok és ásványi anyagok mindig organikus formában és megfelelő arányban jutnak be sejtjeinkbe. A napi ajánlott vitaminmennyiség töredéke is elég ekkor. Az említett problémák kiküszöbölésére a vitaminokat, ásványi sókat és nyomelemeket nem tablettában adjuk fogyasztásra, hanem a gélben. Ez a gél a hiányos bélnyálkahártyát pótolhatja. A gélben lévő szervezetbarát, aktív mikroflóra pedig a bélflórát egészíti ki probiotikumokkals. Természetes vitaminkészítmények fogyasztása után megvizsgálva a vér vitamin- és nyomelem szintjét, a szint megfelelőnek mutatkozik. Vizsgálatok azt mutatták, hogy azoknál, akiknek a bélflórája hiányosságokat mutatott, igaz, hogy megfelelő volt a vérszint, a sejtek viszont mégis vitaminhiányt mutattak. Az egészséges bélflórájúaknál viszont a sejtek nem mutattak vitaminhiányt. . Nem elég a vitaminoknak, nyomelemeknek csak a bélbe és a vérbe bejutni, a sejtekben van rájuk szükség.

Miért tisztítanak jobban a mikrorostok a növényi rostoknál?

Mert vékonyabbak. A mikrobiális mikrorostok akár ezerszer vékonyabbak a növényi rostoknál. Olyan a különbség, mint a hajzatunk és a bokor ágai között. A mikrorostok összfelülete sokkal nagyobb, így több és kisebb salakanyagot képesek megkötni. Ezek a szálacskák is cellulóz molekulákból állnak, a növényi rostokhoz hasonlóan, csak vékonyabbak.

Összefoglalva:

 • MIKROROSTOS GÉL = egyenletes vitamin- és nyomelem-felszívódás, nemcsak a vérben, de a sejtekben is.
 • MIKROROSTOS GÉL = extra tisztító erő = nemcsak tisztított emésztőrendszer, de tisztított vér és tisztított sejtek is.

TELJES TISZTíTÁS, MÉREGTELENíTÉS EXTRA TISZTíTÓ ERŐVEL.

Átlagosan 400 fajta baktérium van bélrendszerünkben, melyek számunkra fontosak. Sokan hallottak a bifidus essenzisről, ez egy a 28 családból, hogy ez az egy segítsen bélflóránkon, ahhoz napi 2-3 liter kefirt kellene megenni, számolva az összes mellékhatásával.

A szervezetünk gyakran elsavasodik, emiatt egyre több só lesz bennünk, mivel a sav megköti a kalciumot és káliumot, ezért kialakul bennünk nagyon sok sókristály. Csontritkuláshoz vezet, ha nincs kitisztítva a bélflóra, mivel a savak nagyon sok kalciumot kötnek meg és azt a mennyiséget a  csontrendszertől  veszik el. A beöntés nagy problémája az, hogy kimossuk a bélflórát is. A béltartalom maximum 1,5 kg lehetne, annak a fele a bélflóra (kb. 8-10 milliárd baktérium).   A megfelelő vasfelszívódás konkrétan az egyik fajta bélbaktériumnak köszönhető, nélküle nem szívódik fel. A Gél a felszívódást lassítja és állandósítja, folyamatossá teszi. A gyomorsavat is megköti és folyamatosan engedi ki. Gyomorfekélynél a gél lefedi a sebeket és a gyomorsavat egyenletesen engedi ki magából. Ennek köszönhető, hogy a betegségben szenvedőknél sokkal gyorsabban  áll be a javulás. Cukorbetegségnél, mivel mindent megfog a gél, ezért a szénhidrátot lassan engedi ki, így nem nő hirtelen a vércukorszint, segítséget nyújt a II. Diabetes betegeknél.https://www.mikrorost.info/?ajanlo=46Miért kell mindenkinek a probiotikum?

Az egészséges bélflóránkat milliárd számban alkotják szervezetbarát baktériumok és élesztőgombák. Ezek segítenek az emésztésben, az egészséges széklet kialakításában. A gyógyszerek (különösen az antibiotikumok) szedése és a tartósítószerekkel teli táplálékaink fogyasztása pusztítja a bélflórát. Ennek, a rossz felszívódáson kívül, nagyon sokféle káros következménye lehet. (Egyik ilyen a Candida albicans terjedése.) A Hummel gélre jellemző, hogy többféle szervezetbarát baktériumot és élesztőgombát tartalmaz, melyek igen aktívak. Az aktivitásukra számunkra azért van szükség, hogy a patogén kórokozóinkat le tudják győzni.

A gél baktériumai:

Acetobacter xylonum, Acetobacter xylinoides, Gluconobacter gluconicum, Acetobacter aceti, Acetobacter pasteurianium, Acetobacter ketogenum.

Élesztőgombái:

Schizosaccharomyces pombe, Saccharomyces ludwigii, Pichia fermentans, Mycoderma, valamint Torula és Apiculatus eredetű élesztőgombák életközössége.

A Hummel mikrorostos gél, mint tartós antioxidáns.

Az antioxidáns hatás mérhető! A legjobb mérőszám erre a célra a redoxpotenciálból számolható rH2 (pH-tól független elektronátadó-képesség).
Az antioxidáns (elektronleadó) tulajdonságokkal rendelkező ételek és italok alacsonyabb rH2 értékűek, mint az oxidáló (elektronelvonó) tápanyagok. Az antioxidáns (elektronleadó) közeg semlegesíti a roncsoló szabadgyököket, melyeket a mai tudomány az öregedés és a rák kialakulásáért tart felelősnek.
Mértük a cellulóz gél rH2 értékét, mely a friss gyümölcsökből és zöldségekből készült pépekkel hasonló értékeket mutatott.

De! Amíg a legtöbb gyümölcs- és zöldségpép gyorsan elvesztette antioxidáns tulajdonságát, addig a cellulóz gél rH2 értéke nem változott számottevő mértékben.

(Az általunk vizsgált zöldségpépek közül a hagyma- és a búzafűpép tartotta legtovább az antioxidáns képességét.) Tehát, ha cellulóz gélt fogyasztunk, az emésztőcsatornánk teljes hosszában megmarad az antioxidáns képesség, még a vastagbélben is.

A cellulóz gél probiotikus mikroflórája úgy hat, mint egy antibiotikum?

Nem. Egy szélessávú antibiotikumos kezelés a bélflórát tönkreteszi. Annak regenerálódása veszélyes időszak, mert kórokozók szaporodhatnak el ezen idő alatt. Ha probiotikumot kap az emésztőrendszer, az erősíti a szervezetbarát baktériumok elszaporodását. Ha viszont erős szervezetbarát bélflórával rendelkezünk, akkor az gátolja a kórokozók elszaporodását, azáltal, hogy eleszik a táplálékot a patogének elől az erősebb baráti baktériumok. Tehát tekinthető ilyen értelemben antibiotikumoknak is a probiotikumok.

A létfontosságú aminosavakat, ásványi sókat és nyomelemeket, ideális esetben, táplálékainkkal kellene fogyasztanunk. Ennek több akadálya is van, de kettőt feltétlenül érdemes megemlíteni. Az intenzív agráripari termelés komoly kémiai hatásnak tette ki a termőtalajt. A kémiai hatások egyik következménye, hogy elpusztult a talaj baktériumainak nagy része, mely a gyökerek közelében a felszívódást segítette. A baktériumok nélkül már a növények sem tudják felszívni a létfontosságú anyagokat. Régen a talajt szerves trágyákkal táplálták, amelyek nemcsak a foszfort, káliumot és a nitrogént pótolták a talajnak, hanem a trágya szalmaszálainak cellulózrostjai között nagyon gazdag mikro flóra tenyészett.

Bio módon, szerves trágyázással, a talaj mikro flórája is gazdagodott. A hiányos talajmikroflóra miatt a nem biomódon termesztett növények már eleve nem tartalmazzák a létfontosságú tápanyagokat. Sajnos, a mai kor emberének bélflórájával ugyanaz történt, mint az "intenzív talajerőgazdálkodás" talajflórájával. Mi, a műtrágyák kémiai hatása helyett, a gyógyszerek, különösen az antibiotikumok, és tartósítószerek kémiai hatásaival pusztítjuk a bélflóránkat. Ehhez még hozzájárul az, hogy kevés nyers ételt fogyasztunk, helyette nagyon egyoldalúan válogatott főtt és sült, rostmentes, ételeinkkel az egészséges bélnyálkahártya sem alakulhat ki. Ennek az a következménye, hogy hiába fogyasztjuk el a napi szükséges vitaminokat, ásványi sókat és nyomelemeket, az nem fog felszívódni a hiányos nyálkahártya és bélflóra miatt. A vitamin-készítményekre ráírt napi ajánlott mennyiségek már úgy vannak megállapítva, hogy a mai kor emberének hiányos bélflóráját veszik alapul. Ha tablettában fogyasztjuk vitaminjainkat, akkor ugyan beszedünk elégséges mennyiséget, de a megfelelő arányt sohasem tudjuk eltalálni. Az egészséges bélflóra által "előemésztett" vitaminok és ásványi anyagok viszont mindig organikus formában és megfelelő arányban jutnak be sejtjeinkbe, és a napi ajánlott vitaminmennyiség töredéke is elég, ha minden a szükséges megfelelő arányban jutott be, mert ekkor szinergista módon segítik egymást a megfelelő arányban lévő vitaminok, ásványi sók és nyomelemek.

Az említett problémák kiküszöbölésére a vitaminokat, ásványi sókat és nyomelemeket nem tablettában adjuk fogyasztásra, hanem Hummel cellulóz gélben.

Ez a gél az egészséges bélnyálkahártyát helyettesíti. A gélben lévő szervezetbarát, aktív mikro flóra pedig az bélflórát helyettesíti. A gél cellulózrostjai nem emészthetők, tehát végigmegy az egész tápcsatornán, nagyon jó a megkötő képessége, így a benne lévő vitaminokat és nyomelemeket egyenletesen, nem hírtelen, adja át a bélbolyhoknak. Így a vérplazma vitaminszintje hosszan tartja a kívánatos szintet.
Ha a növényekből természetes módon kinyert vitaminokat, ásványi sókat és nyomelemeket teszünk a gélbe, akkor szerves módon és megfelelő arányban jutunk a vitaminokhoz, aminek az a következménye, hogy nem kell kémiailag mérgezni a szervezetünket a szintetikus vitaminkészítmények túldozírozásával. Szintetikus vitaminokon még nem nőtt fel generáció, nem tudjuk, hogy mit okoznak a szervezetünkben...


A Hummel GÉL miért tisztít?

Az ételeinkbe és italainkban lévő rostoknak egyik legfontosabb feladatuk, hogy tisztítsanak. A rostok nagyon vékony szálacskákból állnak össze, ezek a szálacskák nagy felületet jelentenek, amely felületekre ún. fizikai adszopcióval rátapadnak a különböző részecskék. A tollseprűt például ezért kell gyakran kirázni, mert sok porszemcsét fog fel. A hajunk is nagyon jó megkötő, még a gázokat is megköti, hajunk elárulja, ha füstös kocsmában jártunk. A haj szálai megkötik a gázrészecskéket, egy bozót ágai viszont csak egy teniszlabda méretű tárgyat képes megkötni.
A molekulák nagyon kicsiny méretűek, megkötésükhöz nagyon vékony méretű szálacskák kellenek. Fölösleges salakanyagaink vízben vannak feloldva a szervezetünkbe jutott vízben nem oldódó méreganyagaink, viszont általában molekuláris állapotban "kószálnak". Hogy ezeket a szabadon "kószáló" molekulákat is megtudja kötni a rostanyagunk, ahhoz nagyon vékonynak kell lennie. A fizikai adszorpció lényege hogy vízben oldódó és nem oldódó anyagokat is megköt.

https://www.mikrorost.info/?ajanlo=46

Ha nem működik a link másold a böngésződbe,vagy katt a bannerra!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 129
Tegnapi: 154
Heti: 129
Havi: 1 218
Össz.: 937 606

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hummel Gél
DOLGOZZ OTTHON - © 2008 - 2018 - dolgozzotthonnetmunka.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: borsmenta rajz - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »