DOLGOZZ OTTHON

MUNKA AZ INTERNETEN KERESZTÜL!

Turbó rendszer a Be Diamonds-ban

 

 - Tény, hogy ma Magyarországon élni és dolgozni nem egyszerű dolog.

 - Tény az is, hogy emberek tömegei létminimum alatt élnek.

 - Nem titok, hogy a magyar tulajdonban lévő üzemek és gyárak egyre kevesebben lesznek, amik érdekes dolgokat hoznak napvilágra. Lásd pl.: a közelmúltban lejátszódó cukor esetét.

 - A Magyar lakosságból egyre többen gondolkoznak úgy, ha Magyar árút vásárol ezzel a már romokban heverő gazdaságunkat, ha csak kicsit is de erősíti.

A Be Diamonds cég is egy azon kevesek, közé tartozik, akik Magyar terméket gyártatnak, és ezzel sok embernek adnak munkát kis országunkban.

 

Akkor most megvan az első legfontosabb információ, Magyar termékeket használunk a háztartásunkban. Fontos lehet az is, amíg a boltban vásárolod meg ezeket a termékeket, sosem kapsz érte visszatérítést. Tudnod kell, hogy ezek a termékek olyan minősséget képviselnek, ahol a cég 100 % -s vásárlói megelégedettségi garanciát biztosít bármely termékére.

 

Ez a módszer azért került kidolgozásra, mert nagyon sok embert megkerestek már hasonló rendszerekkel és igazából csak kevesen értek el komoly sikereket. Ma több tízezer ember érzi, hogy becsapták, és nem ezt ígérték. Teljesen megértem Őket, mert ebben a nagy rózsaszín felhőben teljesen elvesztek és magukra maradtak a sárga csekkjeikkel. Arról nem is beszélek, hogy nagyon sok pénzt invesztáltak a siker reményében / a jelenlegi jövedelmükhöz képest / a különböző rendezvényekre, könyvekre, tréningekre, és hang anyagokra. A módszer nem zárja ki sőt erősíti a megszokott hozzáállásod az üzletedhez. Gondolok itt elsősorban arra, hogy törzsvásárlók kiszolgálása, kontakt anyagok, CD, DVD használata, céges rendezvények látogatása, tréningeken való részvétel.

 

Adj magadnak még egy utolsó esélyt és kb. 3-6 hónap időt, hogy leteszteld a rendszer működőképességét. Tulajdonképpen csak havi 5000 Ft –ba kerül neked ez a próba.

 

A rendszerben bárki részt vehet, ingyenes regisztráció után, aki elérte az ÜV szintet, vagy mint új csatlakozó megvásárolta valamely ferrari csomagot. Aki úgy csatlakozott, hogy ezeknek nem tudott eleget tenni inaktív tagként kezeli a rendszer. Ha az ÜV tag jutalék kifizetésre is szeretne jogosultságot szerezni, akkor a tárgy hónapban minimum 5000 Ft –os folyamatos havi vásárlással szükséges aktív státuszba kerülnie. Még egyszer, ez nem kötelező csak lehetőség arra, hogy jutalékot vegyünk fel. Egy háziasszony tudja, hogy ez az összeg minimálisan a legszükségesebb dolgokat tartalmazza a havi háztartási kiadásoknál. Nagyon fontos eleme a rendszernek, hogy az üzletvezetői szinten igényelhetsz magadnak és családodnak flottatelefont, amellyel a legkedvezményesebb áron tudsz beszélni bármely irányba, illetve a flottán belül ingyenes a beszélgetés.

 

A rendszer óriási pénzkereseti lehetőség bármely munkatárs részére, hiszen nincs kötelező eleme, nem szükséges MLM ismeret, nem kell megtanulni a marketing tervet, nem szükséges emberek előtt beszélni, és nem feltétlen szükséges törzsvásárlói kör kiépítése, ha nem akarsz plusz árrést keresni. És ahogy sokan mondják, nem kell a termékekkel házalni.

 

A heti rendszerességgel tartott webkonferencia segítséget ad a rendszered felépítéséhez ide bárkit meglehet hívni az ismerőseid közül. Ha ezen felül is segítségre van szükséged a felső szponzorvonaltól megkapod.

 

A rendszer felépítése: Minden tag max. 5 főt hozhat közvetlenül saját maga alá, még akkor is ha előzőleg szélesebb volt a csoportja. Minden további ismerősét illetve kapcsolódóját csak a csoportjában, mélységben helyezheti el az üres helyekre. Ez biztosítja a későbbiekben, azt hogy egy olyan ember is lehet sikeres, aki kevesebb ismerősét hozta a rendszerbe. Ez a felső szponzor érdeke is, mert csak akkor fog pénzt keresni, ha az alatta lévő munkatársat sikeressé tette. A Be Diamonds cég szervezeti szabályzata nem tartalmazza ezt a módszert, de a cégvezető engedélyével egy külön megállapodásban bármely munkatárs vállalhatja aláírásával a fent leírtakat, amely szerint történik a kifizetés.

 

Az új rendszer nagyon gyorsan futótűz módjára fog épülni ezért a jelentkezési lapon minden esetben fel kell tüntetni a bekapcsolódás időpontját / év, hó, nap, óra, és perc /

 

Dönts megfontoltan és okosan!

 

Jelentkezésed esetén, az alábbi elérhetőségeken értesíthetsz:

 

Telefonszám:                                                

e-mail:     bnmarika721214@citromail.hu                                            Skype: bnmarika1214

 

Ne felejtsd el, értesíteni a lehetőségről az ismerőseid. Baráti üdvözlettel a TE sikeredért!

 

Szeretettel várunk az üzletet és termékeket bemutató webkonferenciánkon,minden szerdán 20.30kor:


http://magyarwebkonferencia.hu/conference.php?uid=1303637439

ha nem működik a link másold a böngésződbe!

Tagok száma Vásárlás/fő Forgalom/Ft ÖSSZ PÉ Szorzó Csop. jutalék Jutalék Br.    
1 5000 5000 22      
6 5000 30000 133      
31 5000 155000 689      
156 5000 780000 3467 10X 43,333 Ft   Ezüst manager
781 5000 3905000 17356 30X 650,833 Ft 434,167 Ft Direktor  
3906 5000 19530000 86800 25X +jogdíj 3,337,500 Ft 3,337,500 Ft Gyémánt direktor


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 55
Tegnapi: 69
Heti: 552
Havi: 1 641
Össz.: 938 029

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Be Diamonds Turbo
DOLGOZZ OTTHON - © 2008 - 2018 - dolgozzotthonnetmunka.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: borsmenta rajz - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »