DOLGOZZ OTTHON

MUNKA AZ INTERNETEN KERESZTÜL!

Üdvözöllek!


Egy Marketinges cég 429.000.- Eurót ajándékoz! Ne hagyd ki ezt az ingyenes lehetőséget! Ebből te is kaphatsz pár száz vagy akár 9.765,50 Eurót is.

Ez nagyon jó, mivel senkinek sem fog semmibe sem kerülni, 100%-ig ingyenes.
 Itt egy úgynevezett "AMI Code"-ról van szó, ami a csillagokba tudja emelni a mostani üzletedet is. Az első napon 1200 érdeklődő regisztrált.

 Augusztus 10.-én már meglesz az első kifizetés is, méghozzá erre bizonyítékokat is tesznek fel az oldalra, képformátumban az alapján, amit a tagok elküldenek a cégnek.

20 Euró lesz a minimum kifizetési összeg, hogy hová, azt olvashatod majd a webirodában. Szinte hihetetlen, hogy egy cég előre kifizeti a jutalékokat és még senki sem fizetett egy centet sem sehová. Ingyenes az egész és ezer és ezer új nemzetközi kapcsolatot kapsz a mostani üzletedhez.

 A weboldal többek között angol, spanyol és orosz nyelvre is le lesz hamarosan fordítva. Ez most nem azt jelenti, hogy egy másik üzletbe kezdek, de azért ezt a lehetőséget én sem hagyom ki.

 Folytatom az eddigi munkámat, de nekem is, mint ahogy sokaknak, szükségem van új üzleti kapcsolatokra és az sem lenne rossz, ha augusztus 10-én egy pár száz vagy pár ezer euró bejönne pluszban.

http://bnmarika1214.ami-code.com

Ha nem működik a link másold a böngésződbe!

   Ha nálad minden rendbe van és aktív lettél a rendszerben akkor neked most csak 5 barátot ismerőst kell toborozni, ha tudsz akkor lehet többet is.

 Egy kis segítség az Ami-Code-hoz: **************************************** Amikor kitöltöd az adatokat a regisztrációhoz és rákattintasz a WEITER gombra, azután kapsz egy e-mailt.

 Az e-mailben rákattintasz a aktiváló-megerősítő linkre, ez nagyon fontos, mert amíg ezt nem teszed meg, addig nem leszel aktív! Ha belépsz a webirodádba, azonnal meg is tudod változtatni a jelszót a Service&More menüponton belül a Meine Daten-re kattintva:

 Beírod az új jelszavadat 2x, rákattintasz a Password ändern gombra és már kész is.
 A saját linkedet is ugyanitt találod. 

A másik dolog: ****************** Mindenki be kell, hogy hozzon minimum 5 embert maga alá, mert egyébként a holnap induló 5x7-es mátrixban nem lesz benne!

 Minél több embert hozol be, annál jobb helyen leszel induláskor! Itt egy 5x7-es mátrixról van szó és minden tag után fizet a cég 10 centet.

 Megjegyzem hogy ez neked nem kerül semmibe sem! Késöbben valószínüleg hogy az AMI CODE forgalmazásról van szó, ami egy kód rendszer az automatikus toborozáshoz amit bármely üzleted kiépítéséhez használhatsz.

 Hogy ez hogyan fog pontosan müködni még nem tudjuk. Hogy mi az az AMI CODE ? Ezt az utolsó pillanatig titokban tartják !!! 

Használd a Google fordítót, amit nem értesz, kérdezd meg de legyél még egy kis türelemmel mivel ez az egész még csak az éjjel indult el.

 Igazán nem nehéz munkatársakat toborozni, ha a lehetőség ingyenes! ***********************************************************************************

http://bnmarika1214.ami-code.com

Ha nem működik a link másold a böngésződbe!

Jó munkát mindenkinek!

Egy kis segítség az Ami-Code-hoz:

 

Anmelden/Login -ra katt!

Neuanmeldung - jelentkező:

Keresztnév
Vezeték név
felhasználónév
email:
email
telefon +
ország
pipa
kattints a nyilvántartásra
kapsz róla emailt, ahol meg kell erősíteni a regizésed!

Az e-mailben lesz egy kód, azt be kell írni a továbblépéshez!

Ha belépsz a webirodádba, azonnal meg is tudod változtatni a jelszót a Service&More menüponton belül a Meine Daten-re kattintva: Beírod az új jelszavadat 2x, rákattintasz a Password ändern gombra és már kész is.

A saját linkedet is ugyanitt találod.

Ezt a levelet használhatod, a link átírása után!

 

A másik dolog:

Mindenki be kell, hogy hozzon minimum 5 embert maga alá, mert egyébként a ma induló 5x7-es mátrixban nem lesz benne! Minél több embert hozol be, annál jobb helyen leszel induláskor!

Itt egy 5x7-es mátrixról van szó és minden tag után fizet a cég 10 centet.

 

Megjegyzem hogy ez neked nem kerül semmibe sem!

Késöbben valószínüleg hogy az AMI CODE forgalmazásról van szó, ami egy kód rendszer az automatikus toborozáshoz amit bármely üzleted kiépítéséhez használhatsz.

Hogy ez hogyan fog pontosan müködni még nem tudjuk. 

 

Hogy mi az az AMI CODE ? 

Ezt az utolsó pillanatig titokban tartják !!! 

 

Használd a Google fordítót, amit nem értesz, kérdezd meg, de legyél még egy kis türelemmel mivel ez az egész még csak az éjjel indult el.

 

Igazán nem nehéz munkatársakat toborozni, ha a lehetőség ingyenes!

http://bnmarika1214.ami-code.com

Ha nem működik a link másold a böngésződbe!
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 58
Tegnapi: 69
Heti: 555
Havi: 1 644
Össz.: 938 032

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Ami-code
DOLGOZZ OTTHON - © 2008 - 2018 - dolgozzotthonnetmunka.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: borsmenta rajz - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »