DOLGOZZ OTTHON

MUNKA AZ INTERNETEN KERESZTÜL!

http://bnmarika1214.vitawell.hu/

Itt található a termék,ha nem működik a link másold a böngésződbe!


Coffee Vitalis
Coffee Vitalis Organikus instant kávé zöldkávé kivonatalZöldkávé, harc a zsírok ellen.


A vizsgálatok és a klinikai kísérletek alapján kiderült, hogy a zöldkávé klorogénsav tartalmának köszönhetően csökkenti a bevitt szénhidrátok zsírrá alakulását, valamint kiváló antioxidánsként tartják számon.

Ha szokott Ön kávézni, akkor tegye azt egészségesen, fogyasszon a CoffeeVitalis-t!

Leírás:

A Coffee Vitalis instant kávé, méltányos kereskedelemből (Fair Trade) származó első osztályú biotermesztésű instant kávét és Zöld kávé kivonatot  (40% chlorogénsav-tartalommal). tartalmaz, amely ízében és a szervezetre gyakorolt pozitív élettani hatásaiban is kiváló. Egészséges hatását a zöldkávé kivonatnak köszönheti. A zöldkávé klorogénsav tartalmának köszönhetően csökkenti a bevitt szénhidrátok zsírrá alakulását, valamint antioxidánsként tartják számon. 

Előnyök:

  • A zöldkávé frissít, élénkít és fogyaszt! Koffein tartalmú, élénkítő hatású alakformáló.
  • Klorogénsavat tartalmaz, ez segít lebontani a zsírokat, illetve megakadályozza hogy a szénhidrát zsírrá alakuljon át.
  • A zöldkávé főként azoknak jelenthet nagy segítséget a klorogénsav tartalom miatt, akik keveset esznek mégis híznak.
  • A zöld kávé küzd a lassú anyagcsere ellen, javítja a sejtek mikro-keringését.
  • Felfrissít, élénkít, aktivizál, mert Koffeint is van benne, de ez nem ugyanaz a koffein, mint amit a fekete kávéban találunk. A fekete kávéban található koffein csak rövid távra aktivizálja a szervezetet és hirtelen, a zöld kávéban található koffein pedig lassan és hosszabb időre éri el ugyanezt a hatást.


Ajánlott alkalmazás:

Felnőttek számára ajánlott napi adag 2x1 tasak

Elkészítési javaslat: A zacskó tartalmát öntse egy csészébe, adjon hozzá forró vizet és keverje össze, ízlése szerint ízesítse.

Tárolás: Szobahőmérsékleten, fénytől, nedvességtől védve tartandó.

Figyelem Coffeint tartalmaz!

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

Gyermekek elől elzárva tartandó!

Hozzáadott cukrot nem tartalmaz!

Várandós és szoptató kismamáknak, szívbetegségben –és nem kezelt magasvérnyomás betegségben szenvedőknek a termék fogyasztása előtt szakorvosi konzultáció javasolt.

Minőségét megőrzi: A gyártástól számított 2 évig

Összetevők:

Kiváló minőségű ECOCERT által tanúsított (D-HH-024-0213-CD) Bio (organikus) Instant kávé, zöld kávé kivonat.

Tápanyag tartalom

 

100 g termékben

2,7 g termékben

Energia

359 cal

9,7 cal

Szénhidrát

79 g

2,14 g

Fehérje

16 g

0,43 g

Zsír

2,9 g

0,08 g

 Érdekességek:

Zöldkávé, vagy ahogyan a világban nevezik: a Coffea robusta

Trópusi, 5-6 méter magas cserje vagy fa, melynek magjából készült italt fogyasztjuk. A coffea robusta a Coffea canephora egyik változata. Termőhelyei főként az Elefántcsont part, Kamerun, Uganda és Angola. Termeszétése még Ázsiában és Óceániában is igen elterjedt.

Kávé és szépség!

A világban már előszeretettel használják a kávét a szépészteben is. Az őrölt kávéval főként testradírozást végeznek. Az elmúlt időszakban pedig nálunk is  megjelentek a kávés testszépítés első futárai. A kávéról tudni kell, hogy megfelelően előkészítve tisztítja és hidratálja a bőrt, antioxidánsként pedig lassítja az öregedési folyamatokat! Ma már a spa-kezeléseknél is egyre gyakoribb a kávés masszírozókrém használata.

És hogy mitől is annyira különleges ez a klorogénsav?

Először is azért, mert a hőkezelt, vagyis a pörkölt kávéban már nem található meg.
Másodszor pedig azért, mert az anyagcserét gyorsítja, vagyis hozzájárul a természetes fogyáshoz.
Harmadszor, csökkenti a bevitt szénhidrátok zsírrá alakulását.
Negyedszer, javítja a sejtek mikrokeringését, és ezáltal alkalmas a zsírégető edzésprogramok kiegészítésére is.

http://bnmarika1214.vitawell.hu/

Itt található a termék,ha nem működik a link másold a böngésződbe!


 

 

  ZöldkávéAzok a személyek, akik zöld teát fogyasztanak, minden bizonnyal ismerik a szervezetre gyakorolt rengeteg pozitív hatás mellett, hogy a zöld tea sikeresen alkalmazható fogyókúra esetén.  • A zöldkávé frissít, élénkít és fogyaszt! Koffein tartalmú, élénkítő hatású alakformáló.
  • Klorogénsavat tartalmaz, ez segít lebontani a zsírokat, illetve megakadályozza hogy a szénhidrát zsírrá alakuljon át.
  • A zöldkávé főként azoknak jelenthet nagy segítséget a klorogénsav tartalom miatt, akik keveset esznek mégis híznak.
  • A zöld kávé küzd a lassú anyagcsere ellen, javítja a sejtek mikro-keringését.
  • Felfrissít, élénkít, aktivizál, mert Koffeint is van benne, de ez nem ugyanaz a koffein, mint amit a fekete kávéban találunk. A fekete kávéban található koffein csak rövid távra aktivizálja a szervezetet és hirtelen, a zöld kávéban található koffein pedig lassan és hosszabb időre éri el ugyanezt a hatást.

A zöldkávé pörkölés után éri el az ismert formáját. Az intenzív hőkezelés hatására viszont eltűnnek a zöldkávé igen hasznos és biológiailag aktív hatóanyagai. Ezek közül a legfontosabb a klorogénsav, amely valóban igen különleges hatóanyag. A vizsgálatok és a klinikai kísérletek alapján kiderült, hogy a klorogénsav jelentősen gyorsítja az anyagcserét.

A zöldkávé nagymértékben csökkenti a táplálékunkkal bevitt szénhidrátok szervezetünkben történő zsírrá alakulását, ez azért fontos tény, mert a túlsúly egyik legfőbb felelősei a szénhidrátok, nem csak a zsírok.
Amennyiben a szénhidrátok egy része nem tud zsírrá alakulni, akkor a szervezet hozzányúl a tartalékainkhoz, ami nekünk sikerélményt fog adni, ugyanis a hatás mérhető lesz.
A klorogénsavról még érdemes tudni, hogy az elismert zöld teánál tízszer jobb antioxidáns védőhatással rendelkezik. Így a szervezetünket minden pillanatban ostromló szabadgyökök ellen is hatásos fegyvernek bizonyul.
Tény, hogy a szervezetünk étkezéseink alkalmával a táplálékaink szénhidrát tartalmát glükózzá alakítja. A glükóz a szervezetünkben vércukorként terjed a vérárammal együtt.  Vércukor szintünket szervezetünk állítja be, ha ez a szint magas, a májunk a feleslegesnek ítélt cukrot zsírrá alakítja. A zsírt felhalmozzuk, mely energiaraktárként üzemelhessen, majd ha a normál szintre csökken a vércukor szintünk, akkor a szervezet ehhez hozzányúl és fedezi energiaigényét.
A több évtizedes kutatások alapján elmondható, hogy a klorogénsav blokkolja az úgynevezett glükóz-6-foszfatáz enzim működését, amely a véráramba juttatott cukor szintjét szabályozza. Így a klorogénsav korlátozza a véráramba jutó cukor mennyiségét. Ez azért kulcsfontosságú, mert minél több a cukor a vérben, a szervezet annál több inzulint termel. Attól függetlenül, hogy  az inzulin rendkívül fontos a szervezetünk számunkra, nem jelenti azt, ha túl sok van belőle, az jó, hiszen ha túl magas az inzulin szintünk, akkor a zsír nem ég el a szervezetben, hanem raktározódik a zsírsejtekben.
Ebből következik, hogy a túl magas inzulin szint túlsúlyhoz vezethet, mivel rontja az anyagcsere hatásfokát.

Nagyon régi megfigyelések, valamint újabb kori kutatások igazolják a kávéfogyasztás és a testsúly kölcsönhatását, ezek a kutatások kimutatták az összefüggést a kávéfogyasztás és a vércukorszint csökkenése tekintetében.
Az étkezés után elfogyasztott CoffeeVitalis kávé csökkenti az étkezést követő hirtelen vércukorszint emelkedést, így szervezetünk a zsírtartalékok felhasználására kényszerül.
Ebből adódóan az elfogyasztott szénhidrátok nagy része felszívódás nélkül távozik a szervezetünkből.
Mivel a szénhidrátok nagyrésze felszívódás nélkül távozik szervezetünkből, így zsír sem keletkezik belőlük, ezért a szervezetünk kénytelen a működéséhez szükséges energiát a felraktározott zsírkészletünkből fedezni.

 

Érdekességek:

 

Egy új kutatás eredménye szerint, amelyet a kávébabok természetes összetételével kapcsolatban végeztek, a zöld, még nyers állapotban lévő kávészemek elősegítik a fogyást.
Ez az új felfedezés hasonlít a korábban zöld teával végzett kutatásokhoz. Kimutatták, hogy a zöld tea némileg serkenti az anyagcserét és felgyorsítja a test zsírégető mechanizmusait. Azonban a zöld kávénak a teánál erőteljesebb hatása van.
„Ha egy ember két héten át 1 kg élelmiszert fogyaszt naponta, amely 10 g zöld kávét is tartalmaz, akkor a testsúlygyarapodása akár 35%-kal csökkenhet” – jelentette ki Hiroshi Shimoda a japán Oil & Fat Chemical Company (Olaj és Zsír Vegyészeti Vállalat) kutatója. Hozzátette, hogy ezzel szemben a folyamatos pörkölt kávé fogyasztása nem eredményez nagymértékű fogyást.


Shimoda és kollégái a vizsgálat során azt állapították meg, hogy két fontos vegyület található a nyers kávészemekben, amelyek közül az egyik a koffein, a másik pedig a chlorogenic sav és az ehhez kapcsolódó vegyületek. Pörköléskor azonban a savak roncsolódnak.
„A chlorogenic sav stabilan és normálisan viselkedik szobahőmérsékleten, de ennél magasabb hőmérsékleten instabillá válik. A kávészemek általában 240°és 250°C fok között pörkölődnek meg. A pörkölés a chlorogenic sav felbomlását eredményezi, és egyben barna aromás Malliard reagálóanyagokat hoz létre. Ezeknek a jó illatú anyagoknak köszönheti a kávé a jellegzetes ízét és aromáját. A zöld kávénak ezzel szemben nincs aromája és az íze is kesernyésebb” – magyarázta Shimoda.
A kutatók olyan ennivalót adtak a kísérletben részt vett egereknek, amely 1%-ban tartalmazott zöld kávé kivonatot. Az egerek egy részének ezen felül kevés koffeint vagy chlorogenic savat is tettek a táplálékukba.
13 nappal később, megvizsgálva az egerek vérét, súlyát és májműködését, a kutatók azt találták, hogy a koffein és a sav külön-külön nem eredményezett jelentősebb súlycsökkenést, de ezzel szemben azoknál az egereknél, amelyek mind a kettőt kapták egyszerre 35%-kal csökkent a súlyuk azokhoz az egerekhez képest, amelyek egyáltalán nem kaptak zöld kávé kivonatot.


A kutatók úgy vélik, hogy a koffein kioldja a zsírsavakat az elraktározott zsírokból, a chlorogenic sav és a hozzá kapcsolódó vegyületek pedig segítenek a májnak hatékonyabban feldogozni a kioldott zsírsavakat.


Shimoda a kutatás eredményeit figyelembe véve kijelentette: „jó szívvel ajánljuk a kivonatot olyan ételekhez, amelyek a fogyást segítik elő”.


A svájci Genovai Egyetem kutatói hasonló elhatározásra jutottak a zöld teával kapcsolatban. A zöld teát általában nem pörkölik, ezért a teában található, az agyagcserét serkentő katekin-polifenol nevű vegyület, a koffeinnel együtt, nem bomlik el.
Mindössze körülbelül 30 mg koffein található egy csésze teában, de ennek ellenére vannak olyan emberek, akik erre a kis mennyiségű koffeinre is érzékenyek.

 forrás: egeszsegharmonia.hu

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 122
Tegnapi: 90
Heti: 846
Havi: 1 057
Össz.: 937 445

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Coffee vitalis
DOLGOZZ OTTHON - © 2008 - 2018 - dolgozzotthonnetmunka.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: borsmenta rajz - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »