DOLGOZZ OTTHON

MUNKA AZ INTERNETEN KERESZTÜL!

Csak az első millió megszerzése nehéz, a többi már gyerekjáték.
Hogyan csináljunk sok pénzt a NeoBux segítségével?


Nyerő Neobux stratégia kialakítása

A NeoBux a legjobb PTC alapú internetes pénzkereseti lehetőség . A regisztráció, és kezdeti lépések megtétele után azonban nem feltétlenül elég, ha csak lekattintjuk a 4 hirdetést minden nap. Célokat kell kitűznünk, stratégiákat alakítanunk, terveznünk, és a megkeresett pénzt visszaforgatni, vagy sajátunkból befektetni, hogy aztán végül egy olyan, szinte önmagától működő pénzcsináló metódust alakítsunk ki, mely naponta akár több tíz vagy száz dollárt is kitermel nekünk.

Nem akarsz egy árva fityinget sem feláldozni a saját pénzedből? Vagyis nem akarsz befektetni?

Azt mondod, nincs fölösleges, feláldozható pénzed jelenleg, amit befektetésként nélkülözhetsz, hogy aztán többszörösét visszakapd? Ezzel nincs semmi baj, az első és legfontosabb tudnivaló, hogy így is lehetsz sikeres a NeoBux-on, de SOKKAL több időt vesz igénybe, és SOKKAL több klikkelést. A lényeg a TÜRELEM.

Mik azok a referral-ok?

A kulcs ahhoz, hogy napi 40-50 dollárt is megkaphass a NeoBux-tól a referral-ok. Referral-okat bérelhetsz 3-as, 10-es és még nagyobb csomagokban. A legkisebb a 3-as csomag 75 centért. 30 napra bérled őket, de ezt meghosszabíthatod további 30, 90 és még több napra. A nagy hiba, amit sokat elkövetnek, hogy azonnal referral-t bérelnek, amint elérik a 75 centet. Ez nem okos dolog, mert aztán kifogyhat a pénzed, mikor meg akarod hosszabbítani vagy le akarod cserélni ezeket a ref-eket. Ajánlom, hogy 2, de még jobb, ha csak 3 dollár után rendeled meg az első referral-csomagodat.

Másik nagy hiba, hogy sokan azonnal kikérik a pénzüket PayPal-ra, amint elérik a limitet, vagyis a 2 dollárt. Gratulálok! Van KÉT TELJES DOLLÁROD. Ez butaság. Béreld tovább a referral-okat (ha több pénzed van, nagyobb csomagokban is tudod, mint a 3-as), és állj meg 500 körül, majd ezeket tartsd fenn. Ha összegyűlt kb. 100 dollárod, ebből 90-es arra költhetsz, hogy megvásárold a Golden tagságodat. A Golden tagság rengeteg előnnyel bír: kétszer annyit kapsz a klikkjeidért, a referral-ok klikkjeiért, több hirdetést kapsz naponta, és jobb referral-okat is bérelhetsz. A kereseted MEGDUPLÁZÓDIK. Ezután én személy szerint meg sem állnék 1000+ referral-ig, de még jobb, ha eléred a 2000+ referral-t és ezzel már valóban napi 50 dollárt kivehetsz a számládról.

A folyamatot természetesen úgy is felgyorsíthatod, NULLA befektetéssel, hogy direkt referral-okat is behalászol magadnak. Hirdesd a referral linkedet, amit a NeoBuxon baloldalt a Banners alatt találsz, ajánld ismerősöknek, facebook-on, msn-en, ha van pénzed, újságokban hirdess, google-lel, egyéb hirdetési módszerekkel.

Van olyan pénzösszeg, amit úgy érzel hajlandó vagy feláldozni befektetésre, megkockáztatva, hogy elveszted (ha kicsit is odafigyelsz, ez lehetetlen), vagy éppen megsokszorozod?

Ez esetben nagyon egyszerű a dolgod: a PayPal számládról tegyél be a NeoBux rental balance-odra annyit, amennyit jónak tartasz, és kezdheted a stratégiát, amit fentebb taglaltam. Klikkelj minden nap, és bérelj referral-okat. Ajánlom, hogy ha megengedheted magadnak, akkor inkább azonnal vegyél Golden Membership-et 90 dollárért, mert ahogy mondtam korábban, így dupla annyit kereshetsz egyből és a bérelt referral-jaid is aktívabbak lesznek!

Referral-ok, referral-ok, referral-ok!

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, reklámozd az oldalt! A baloldali menüsor Banners menüpontja alatt megtalálhatod a referral link-edet és egyéb bannereket is. Hirdesd ezeket fórumokon, ismerősük között, msn-en, iwiw-en, facebook-on, blogon, saját honlapon, apróhirdetésben, és így tovább! Így direkt referral-okat szerezhetsz, akik alattad dolgoznak, NEKED!

Még valami!

Ne felejts el minden nap kattintani a 4 hirdetésedre (vagy többre, ha Golden tag vagy), mert a referral-ok után csak akkor kapod a jutalékot, ha te is minden nap lekattintod a hirdetéseidet!


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 129
Tegnapi: 154
Heti: 129
Havi: 1 218
Össz.: 937 606

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Neobux stratégia
DOLGOZZ OTTHON - © 2008 - 2018 - dolgozzotthonnetmunka.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: borsmenta rajz - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »