DOLGOZZ OTTHON

MUNKA AZ INTERNETEN KERESZTÜL!

http://webdesignmegoldasok.hu/websablon-p117.webtemplates

Webdesign megoldások partnerprogram


Van egy weboldala, és szeretne vele pénzt keresni?
Most itt a lehetőség, mi fizetünk Önnek, ha hirdet minket, méghozzá nem is keveset!
Használja ki a 3.000 Ft-os csatlakozási bonuszt! Ekkora indulási ajándékot magyar partnerprogram még nem adott!

Kis forgalmú weboldallal is érdemes elkezdeni mivel 25%-os extra jutalékot fizetünk minden egyes eladott csomag után. Ez azt jelenti, hogy a "Professzionális Webdesign Megoldás Light Edition" csomag után 2.469 Ft-ot a "Professzionális Webdesign Megoldás Hardcore Edition" csomag után 3.219 Ft-ot fizetünk Önnek.

Nincs weboldala DE szeretne pénzt keresni?
Most itt a lehetőség Önnek is, mi fizetünk, ha ajánlja az oldalt! Kidolgoztunk weblappal nem rendelkező partnereink számára egy komplett megoldásrendszert.

Hogyan is működik ez egész (weboldallal rendelkező partnerek)?
Regisztráció után nyitunk Önnek 1 virtuális számlát.

Jóváírunk rajta 3.000 Ft csatlakozási jutalékot!

Elhelyezi a weboldalán egyik bannerünket és az általunk megadott linket, ami tartalmazni fog egy egyedi azonosítószámot. Ez alapján meg tudjuk állapítani, melyik látogató jött hozzánk az Ön weboldaláról. Gyakorlatilag ennyi az egész!
A további munkát mi végezzük Ön helyett. Amikor egy ilyen látogató vásárol nálunk, jutalékot fizetünk Önnek a termék árából, amit azonnal jóvá is írunk a virtuális számláján.
Hogyha a látogató csak hetek, hónapok vagy esetleg évek múlva fog vásárolni, Ön akkor is megkapja a jutalékát, mivel a rendszer úgy van kiépítve, hogy tudni fogja, hogy azt a látogatót Ön küldte az oldalra!
Amennyiben virtuális számlája eléri, vagy meghaladja a 10.000 Ft-ot, akkor kérheti a jutalék kifizetését. A lényeg tehát, hogy minél hatékonyabban hirdet minket, minél több potenciális vásárlót irányít hozzánk, annál több pénzt kereshet! Tőlünk minden segítséget megkap, bannert, statisztikát, előre megírt szövegeket, hogy a lehető legtöbbet kihozza ki magából!

Hogyan is működik ez egész (weboldallal NEM rendelkező partnerek)?
Regisztráció után nyitunk Önnek 1 virtuális számlát.

Jóváírunk rajta 3.000 Ft csatlakozási jutalékot!

Miután bejelentkezik az adminisztrációs felületre, megtalálja az "Ajánlható Link" menüpont alatt azt az egyedi linket, amivel vásárlókat küldhet az oldalra. Az általunk megadott link tartalmazni fog egy egyedi azonosítószámot, ami alapján meg tudjuk állapítani, hogy melyik látogató jött hozzánk az Ön ajánlására.
Amikor egy ilyen látogató vásárol nálunk, jutalékot fizetünk Önnek a termék árából, amit azonnal jóvá is írunk a virtuális számláján.
Hogyha a látogató csak hetek, hónapok vagy esetleg évek múlva fog vásárolni, Ön akkor is megkapja a jutalékát, mivel a rendszer úgy van kiépítve, hogy tudni fogja, hogy azt a látogatót Ön küldte az oldalra!
Amennyiben virtuális számlája eléri, vagy meghaladja a 10.000 Ft-ot, akkor kérheti a jutalék kifizetését. A lényeg tehát, hogy minél hatékonyabban hirdet minket, minél több potenciális vásárlót irányít hozzánk, annál több pénzt kereshet! Tőlünk minden segítséget megkap, bannert, statisztikát, hogy a lehető legtöbbet kihozza ki magából!
Gyakorlatilag ennyi az egész! Nem kell mást tennie, mint megemlíteni az oldalt. Rengeteg lehetőség van, minden leírást, módszert és segítséget (fórum aláírások, ingyenes apróhirdetés feladás tippek, leadek, előre megírt rengeteg sablon) megtalál az admin felületen ahhoz, hogy sikeres legyen a pénzkeresésben.

http://webdesignmegoldasok.hu/websablon-p117.webtemplates

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 133
Tegnapi: 90
Heti: 857
Havi: 1 068
Össz.: 937 456

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Webdesign megoldások partnerprogram
DOLGOZZ OTTHON - © 2008 - 2018 - dolgozzotthonnetmunka.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: borsmenta rajz - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »