DOLGOZZ OTTHON

MUNKA AZ INTERNETEN KERESZTÜL!

japan_piramis.jpg

Japán piramis?

Japánban két sziget partjainál találtak a tenger alatt ősi romokat, köztük egy piramist is, amiket 8-12 000 évesre becsült egy japán tudós.

Még 1986-ban talált rá a maradványokra egy könnyűbúvár a Yonaguni nevű sziget partjainál, s azóta számos elmélet született a tenger alatt rejtőző épületekkel kapcsolatban. Azóta egy sor merülést végeztek szakértők is az azóta Yanaguni monuments-nek keresztelt romokhoz, azonban a több ezer éves kultúra továbbra sem tárta fel titkait.

Az bizonyos, hogy az épületeket hozzávetőlegesen 8-10 000 évvel borította el a tenger, így az azokat építő civilizációnak mintegy öt évezreddel meg kellett előzni a fáraók tündöklését. A régészek és történészek igen szkeptikusak a lelettel kapcsolatban, mert ha pontos az épületek kormeghatározása, az komolyan átértelmezheti a jelenlegi történelem szemléletünk alapjait.

A tenger alatti építményt sokan leginkább a piramisokhoz hasonlítják, amelyek formáját több ősi civilizáció építészeti kultúrájában megtalálták. Lehet, hogy az ősi civilizációkat valamilyen közös tudás vezette az egymáshoz hasonló épületek megalkotásához?

 

A japán lelettel szemben megfogalmazott legkeményebb kritikák szerint a Yana-guni monuments nem más, mint egy épületnek látszó erózió szabdalta tengeralatti sziklaképződmény, meglepő formájú koralltelepekkel.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 151
Tegnapi: 90
Heti: 875
Havi: 1 086
Össz.: 937 474

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Japán piramis?!
DOLGOZZ OTTHON - © 2008 - 2018 - dolgozzotthonnetmunka.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: borsmenta rajz - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »