DOLGOZZ OTTHON

MUNKA AZ INTERNETEN KERESZTÜL!

navaratna_ekszer.jpg


Új őrület a Nawaratna ékszer

Különleges varázserőt tulajdonítanak a Nawaratna ékszernek, amely ősidők óta ismeretes a régi kultúrákban. A hit és a misztikum reneszánszát éli tehát napjainkban.

A Nawaratna a szakértők szerint nem bűvös talizmán, de tényleg kisebb csodákra képes. Már az egészen ősi kultúrákban (maja, egyiptomi stb…) használták, magukon hordozták és különös erőt tulajdonítottak neki. Az uralkodó privilégiuma volt , mert így őrizhették meg az uralmukat, egészségüket és a Nawaratna segítségével nyertek hadjáratokat.

A Nawaratna nem más mint egy amulett, amelybe kilencféle nemes- és drágakő kerül, de szigorúan meghatározott sorrendben. Mindegyik kő sajátos energiát hordoz, méghozzá annak a bolygónak az energiáját, amelyhez a védikus asztrológiában tartozik. Így például a középen álló rubin, a Nap köve. A Nap pozitív energiája erősíti az önbizalmat és véd a csalódásoktól. Már az ókorban észrevették, ma pedig már amerikai tudományos kísérletek bizonyítják, hogy az embereknek saját elektromágneses rezgésspektruma van, amely a szervezetben zajló folyamatokat irányítja. Ha a szervezet károsodik, elveszíti egyensúlyát, vagyis betegség jön létre.

 

 

http://www.nawaratna.com/info.htm

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 129
Tegnapi: 154
Heti: 129
Havi: 1 218
Össz.: 937 606

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Navaratna ékszer
DOLGOZZ OTTHON - © 2008 - 2018 - dolgozzotthonnetmunka.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: borsmenta rajz - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »