DOLGOZZ OTTHON

MUNKA AZ INTERNETEN KERESZTÜL!

spirulina.jpeg


Spirulina Chlorella


Túlhajszolt életvitelünk, a stressz, az agyonfinomított, mesterséges élelmiszerek, tartósítószerek és ételszínezékek következményei: csontritkulás, szívinfarktus, túlsúly, depresszió, rák…

Sokan, mint talán Te is, beletörődtél már betegségeidbe, fájdalmaidba, a hiábavaló fogyókúrákba és az örökös fáradtságba, de ezt most rögtön felejtsd el!


Testünk úgy lett megtervezve, hogy hosszú, egészséges életet éljünk! 120 év, talán viccesen hangzik, de ennyi, amit legalább meg kellene érnünk, végig karcsún, egészségesen és energikusan.


Ehelyett fáradtan, kövéren, betegen éljük le rövidke életünket. MIÉRT?
Biztosan Téged is foglalkoztat, miért van az, hogy: az átlagéletkor néhány évtized alatt drasztikusan lecsökkent, hihetetlen mértékben nő az allergiás betegek száma, vezető halálok a rák, és a szív-érrendszeri betegségek, egyre több a túlsúlyos ember, aki képtelen lefogyni, már egészen fiatalok cukorbeteggé válnak...


Az utóbbi évtizedekben felgyorsult az életvitelünk. Ennek a rohanásnak köszönhetjük, hogy megjelentek azok a civilizációs betegségek, melyek a fent felsorolt problémákat előidézik.


Mik azok a civilizációs betegségek?
Röviden csak néhányat említenék: allergia, asztma, cukorbetegség, csontritkulás, depresszió, emésztési zavarok, gombás, bakteriális fertőzések (pl. candida), ízületi fájdalmak, daganatok, szív és érrendszeri problémák.


Feldolgozott élelmiszereinkben szinte alig van hasznosítható tápanyag, természetes alapanyagokat alig látott, mű élelmiszereket eszünk nap mint nap. Évente több tíz kiló festékanyagot, mesterséges aromákat és ízesítőket veszünk magunkhoz a fűrészporból előállított eperaromától a mesterséges füstaromáig.


Élelmiszerek feldolgozása során kivonják a tápanyagokat, és különböző vegyi anyagokkal helyettesítik, amiket mesterséges adalékanyagnak nevezünk. Ezek a szervezetünk számára hasznosíthatatlanok, sőt MÉRGEK!


Szervezetünk intelligens, a megváltozott helyzethez próbál alkalmazkodni, de ez csak ideig-óráig lehetséges. Elvégre egy Mercedes is tönkremegy, ha szőkített gázolajjal töltjük a tankot…

Testünk tünetekkel próbál jelezni (fejfájás, székrekedés, gombás fertőzések, fáradtság stb), hogy baj van, csak ezt sokszor figyelmen kívül hagyjuk.


Szálljunk ki a mókuskerékből, de hogyan?
Vannak dolgok, amik ellen viszonylag könnyen tehetünk. Tehetünk azért, hogy többet mozogjunk, vagy felhagyjunk káros szokásainkkal, például a dohányzással, az alkoholfogyasztással, stb.

Ugyanakkor meglehetősen keveset tudunk tenni azért, hogy tisztább legyen a levegő, tisztább legyenek a ivóvizünk, vagy hogy az általunk vásárolt élelmiszerekben több tápanyag legyen, és kevesebb mérgező vegyi anyag.


Mai modern táplálkozásunkra alapozva túltápláltak, mégis alultápláltak vagyunk! Hiába próbálunk kiegyensúlyozottan táplálkozni, tulajdonképpen folyamatosan éhezünk.
Sajnos a mindennapi feldolgozott élelmiszereink közel 85%-ban vegyi anyagokból állnak:

Génkezelt, antibiotikummal kezelt, zölden leszedett, majd lefagyasztott, fekete zacskóban tárolt, napot alig látott, majd gázzal gyorsan beérlelt zöldségeket, gyümölcsöket eszünk. Antibiotikummal, tápszerekkel etetett, gyorsan felhízlalt, embertelen körülmények között tartott állatokat eszünk. .


A mai élelmiszeripar nagy mágus. Képes a vizet vághatóvá tenni, húshoz hasonló ízűvé varázsolni és parizerként forgalomba hozni…
Tudtad, hogy egy átlagos ember körülbelül 2000 grammnyi növényvédő szert „fogyaszt” évente?


A WWF-UK egy nemrégiben elkészült tanulmánya 155 emberen végzett vizsgálat alapján kimutatta, hogy 99%-uk szervezetében még mindig megtalálható két, évtizedekkel ezelőtt betiltott veszélyes vegyszer, a DDT és a poliklórozott bifenilek!


A szervezetünkben felhalmozódnak a méreganyagok, salakanyagok, és ezek szépen, lassan, alattomosan tönkreteszik a szerveinket. Egy mai felnőtt ember szervezetének 30-50%-a lerakódott méreganyag, salakanyag, ami egyenes úton vezet a szervezet elsavasodásához!


Mik azok a savak?
A táplálékokból szervezetünkben különböző savak keletkeznek. A túl sok hús fogyasztása következtében húgysav, a kóla és üdítők foszforsavban gazdagok, a buborékos italokat szénsavval dúsítják, egyes sajtok fogyasztása következtében kén- és salétromsav, tartósított felvágottak salétromsavat termelnek, a borból kénsav lesz, a feketekávéból és a fekete teábólcsersav, az édességekből ecetsav keletkezik, de például a stressz, félelem és bosszúság hatására sósav termelődik, a túlzott fizikai megterhelés pedig tejsavat termel a szervezetben.


Első fázis: Hogy szervezetünket ezek a savak ne marják szét, semlegesítenie kell, aminek eredményeképpen az ásványi anyagokkal és nyomelemekkel összekapcsolódva sók keletkeznek.

Ezeket a sókat és egyéb méreganyagokat nevezzük salakanyagoknak. Normál esetben a salakanyagok a kiválasztó szervek, azaz a vesék segítségével, valamint a beleken és a bőrön keresztül eltávoznak szervezetünkből.


Második fázis: Ha azonban a mértéktelen étkezés következtében nagy mennyiségű sav és méreganyag keletkezik, de túl kevés az ehhez felhasználható bázikus ásványi anyag, akkor a szervezet kivonja az ehhez szükséges ásványi anyagokat a csontokból, szervekből.

A következmény: visszeresség, vérellátási zavarok, csontritkulás, érelmeszesedés.


Harmadik fázis: Amikor a szervezet az ásványianyag-készletek teljes kimerítésével már képtelen a savakat semlegesíteni, kénytelen elraktározni a szervezet zsírpárnáiban. Ne csodálkozz hát, ha olyan nehezen szabadulsz meg tőlük!


Bizonyos szempontból terebélyes hátsód menti meg az életedet.
Levonva hát a következtetéseket, helytelen táplálkozásunk és a sok-sok felhalmozódott méreganyag következményekéntszervezetünk elsavasodik!


FONTOS! A test kizárólag akkor válik sebezhetővé a kórokozókkal szemben, ha elsavasodik – az egészséges, lúgos kémhatású szervezetben a kórokozók nem tudnak megtelepedni!


Mi történik sejtjeinkkel savas közegben?
Savas környezetben sejtjeink képtelenek a normális működésre, így azok roncsolódnak, betegek lesznek, meggyengülnek, ami hatással van az idegrendszerre (depresszió), az izomzatra (gyengülés, sorvadás), a bőr tónusára (korai öregedés), az agysejtekre (ködös gondolkodás, feledékenység), a szerveinkre (betegség, fáradtság), valamint a testsúlyunkra (elhízás, vagy éppen túlzott soványság, azaz az ideálistól való eltérés).


Az elsavasodásról árulkodó néhány tünet: alacsony energiaszint, túlsúly (mivel a zsírban kötődik meg a sav), emésztési problémák (pl. puffadás, székletgondok), ködös gondolkodás/depresszió, magas vérnyomás, allergiák, bőrtünetek (pattanások, foltok, szárazság, korpa), kellemetlen test és szájszag (az élősködő baktériumok bomlástermékei következtében), cukorbetegség, azaz a civilizációs betegségek.


Mi a megoldás?
1. lépés: Meg kell szabadulnunk az évek óta felhalmozódott méreganyagoktól. Fel kell lazítani és semlegesíteni a szervezet salakanyag raktárait!


2. lépés: Elsavasodott szervezetünket lúgos irányba kell elmozdítani! Fontos: lúgos kémhatású szervezetben a kórokozók nem tudnak megtelepedni!


3. lépés: El kell látnunk a szervezetünket, a sejtjeinket minden tápanyaggal, amire a harmónikus, egészséges működéshez elengedhetetlenül szüksége van.


Ha a 3 lépés közül bármelyik kimarad, a szervezet aligha tud egészségesen működni! Ha nem szabadulunk meg a mérgektől, a bevitt tápanyagokat a szervezet a mérgek közömbösítésére fogja fölhasználni, nem saját épülésére! Ha nem lúgosítsuk a szervezetünket, savas közegben sebezhetővé válunk a kórokozókkal és betegségekkel szemben! Ha nem tápláljuk a szervezetünket, nem lesz képes tökéletesen működni!


Mindhárom folyamatra szükség van!
1. lépés Nincs mese, a mérgeknek menniük kell!
Méregteleníteni sokféleképpen tudunk. Általában sok idő, rengeteg energia, és még több pénz, ami szükséges hozzá. Számos méregtelenítő módszer van, amivel a szervezetben lerakódott salakanyagok nagy részét eltávolíthatjuk, de nem mindegyik méregtelenítő módszer kivitelezhető munka mellett.

Kellemetlenek lehetnek a méregtelenítés mellékhatásai pl. hasmenés, bőrkiütések, izzadékonyság stb. Léböjt kúra esetében ha nincs pénzünk a Bio ivólevekre, akkor a gyümölcs illetve zöldséglé turmixolása plusz időtöltést jelent.
Valljuk be őszintén, sokszor nemcsak sokba kerül, de kényelmetlen, és kellemetlen is napokig éhezni, gyötrődni, izzadni és a mellékhelységbe rohangálni, vagy a kollégák, családtagok nassolását nézni miközben mi naphosszat répapürén tengődünk…


Említettem a növényvédőszereket az amalgám fogtömésekből kioldódó higanyt, és más nehézfémet, mint pl. az ólom, és a kadmium, melyek felhalmozódnak a testünkben. Sajnos a legtöbb méregtelenítő módszer többnyire az emésztőrendszert méregteleníti, de ezeknek a nehézfémeknek az eltávolítására nem alkalmasak!


2. lépés Savsemlegesítés bázikus táplálkozással
Az elsavasodásunkat nagyrészt helytelen táplálkozási szokásainknak köszönhetjük, tehát mi sem egyszerűbb! Dobjuk hát a kukába a fehér lisztet, a zsíros húsokat, a kólát, a tortákat, a hamburgert és a többi „finom és csábító”, azonban rendkívül savasító ételeinket. Valóban ez lenne a megoldás egy kicsiny része, ami valljuk be őszintén, nagyon nehéz dolog.

Aki próbált már áttérni, az tudja miről beszélek…
Savtalanítás bázikus anyagokkal
Amikor a test elsavasodása kellemetlen tünetekben is megnyilvánult, a szervezet bázikus anyagokkal semlegesíti. A legismertebb bázisok a kálcium, a kálium, magnézium, a cink, a jód, a króm stb. Ezek közül nem mindegy melyiket, és milyen arányban szedjük.


Miért nem elég multivitaminokat szedni? Az elsavasodott szervezetbe bevitt tápanyagok, vitaminok és ásványi anyagok nem tudnak hasznosulni, hiszen a szervezet a sav megkötésére fog fordítani mindent, amit csak talál. A jelen levő káros savakat a létfontosságú szervektől igyekszik elszállítani, ígynem építi be azokat a rendeltetési helyükre.

Ha kell a csontjaidból vonja ki az ásványi anyagokat, de a vér PH-ját egyensúlyban kell tartania!
Fontos! Egy elsavasodott szervezet csak abban az esetben tudja hasznosítani a bevitt ásványi anyagokat, ha az évek óta felhalmozott salakanyagokat már nem kell semlegesítenie!


3. lépés Tápanyagpótlás
Táplálni sokféle forrásból tudjuk a szervezetünket. De körültekintőnek kell lennünk, mert az élelmiszeripart az utóbbi 1-2 évtizedben eluralták a vegyi anyagok. Ma már az sem tud teljes értékűen táplálkozni, aki valóban odafigyel, hogy sok bio zöldséget, gyümölcsöt és más tápláló ételeket fogyasszon!

A mai kor emberének muszáj táplálék-kiegészítőket fogyasztania, hogy pótolja szervezete tápanyagigényét. De fontos tudnunk néhány szempontról, hogy a táplálék-kiegészítőket legyen is értelme beszedni, ne fölösleges pénzkidobás legyen!


Néhány fontos szempont a táplálék-kiegészítőkkel kapcsolatban:
Ha teheted, akkor csak természetes eredetű anyagokat használj, mert a szintetikus, testidegen vitaminokat a szervezetünkminimális szinten képes hasznosítani.


Azonban van még egy nagyon fontos dolog, amiről az emberek túlnyomó többsége még csak nem is hallott!
A legtöbb természetes táplálék-kiegészítő is olyan módon van előállítva, hogy abból a vitális anyagok a feldolgozás folyamán elpusztulnak. A tabletta formájú táplálék-kiegészítők préselése során kb. 60°C hőmérséklet keletkezik.

Minden vitális anyag elpusztul 40°C-on! (Ezért nem szabad a forró teába tenni a mézet és a citromot!) Tehát a tabletta formájú táplálék-kiegészítők sem megfelelőek, még ha természetes anyagokat használtak is fel bennük…

A kapszula formájúak sokkal hatékonyabbak.
Az ideális a por vagy folyadék formájában lévő táplálék-kiegészítő, de ezek közül a legtöbb készítmény - mivel általában egy bizonyos problémára fókuszál - az életfontosságú anyagoknak csak egy részét tartalmazza (pl. fokhagyma, galagonya, csipkebogyó stb).

Ezért ha minden szükséges tápanyagot meg akarsz adni a szervezetednek, akkor naponta 5-10-20 féle készítményt kell egyszerre szedned.
Miután végigolvastad az eddigieket, kérlek válaszolj az alábbiakra: Túl vagy már többféle méregtelenítő kúrát? Szedsz valamilyen lúgosító keveréket? Naponta szedsz különböző táplálék-kiegészítőket?


Ha mindhárom kérdésre igen a válaszod: akkor most valószínűleg kicsattansz az egészségtől, egyre soványabb vagy, reggel fitten ugrasz ki az ágyból, estére pedig te vagy a „szexparkett ördöge”...
Ha mégsem így van, akkor kérlek ismerkedj meg a microalgával!


Mik azok a microalgák?
Az algák az egyik legrégebbi földi életformát képviselik, kb. 3 milliárd éve léteznek bolygónkon. Túlélték az összes földtörténeti korszakot és a klímaváltozásokat. Kitűnő alkalmazkodási képességük mellett a microalgák igen értékes és gazdag összetevőikkel tűnnek ki: az emberi táplálkozás számára nélkülözhetetlen anyagokat tartalmaznak.


A mikroalgák, ahogyan a nevük is mutatja, az algákhoz tartoznak és a tengeri algákkal ellentétben az édesvizekben nőnek. Legtöbbször egy milliméternél is kisebbek. A microalgák természetes formában tartalmazzák az emberi szervezet számára szükséges minden életfontosságú vitális anyagot kiegyensúlyozott összeállításban, ráadásul mindezt több mint 90%-os felszívódásban!


Méregtelenítés - Chlorella mircoralga
A legismertebb egysejtű, édesvízi alga, amely a különleges sejtfelépítésének és hatalmas klorofil tartalmának köszönheti méregtelenítő hatását.

A Chlorella alga sejtstruktúrájának köszönhetőenképes a szervezetbõl kivezetni a káros és mérgezõ anyagokat (kémiai anyagokat, permetezószereket, és nehézfémeket is!).


A Chlorella sajátos sejtfalszerkezete egy aktív filterhez hasonlóan megköti a nem kívánatos anyagokat és kivezeti azokat a szervezetből.
AChlorella olyan, mint egy belső porszívó, sejt szinten méregtelenít!

Emellett az értékes fehérjéken kívül antioxidáns hatású vitaminokat (A, C, E) és rengeteg klorofillt tartalmaz, ami emeli a vér oxigén-szintjét. Ezen kívül egy teljes értékű tápanyag-forrás, 19 eszenciális aminósavat tartalmaz, magas az RNA és DNA tartalma, enzimek, vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek tárháza.


Lúgosítás és táplálás - Spirulina microalga
A legjobb multivitamin készítmények is száznál kevesebb laboratóriumi tisztaságú összetevőt tartalmaznak, míg pl. csak a spirulina algában mind a 4000 létfontosságú anyag megtalálható, a szervezet számára nélkülözhetetlen fehérjék, és enzimek hihetetlen nagy mennyiségű jelenlétét is beleértve.


Egyedülálló sejtfal felépítése a hatóanyagok 90%-os hasznosulását eredményezi. Számtalan enzim, az összes esszenciális amino- és zsírsav, számos fontos vitamin, rengeteg ásvány és nyomelem található a Spirulinában.


A Spirulina intenzív zöld színét különösen magas klorofil tartalmának köszönheti, mely az emésztéshez és az anyagcseréhez igen fontos. Más növényekkel ellentétben a Spirulinának nincs erős sejthártyája.

Ez az egyik ok, amiért emésztőszerveink oly könnyedén juthatnak hozzá a benne lévő életfontosságú anyagokhoz.
A Spirulina lúgos jellege meggátolja szervezetünk savtúltengését.

A általa tartalmazott legfontosabb anyagok: értékes fehérjék (40-60%), különböző aminosavak és vitaminok, mint például a teljes B-komplex vitamin skála, sok B12, kálium, magnézium, cink, vas, béta-karotin, valamint lényeges zsírsavak, mint a gamma-linolénsav (GLA), több, mint 50 életszükségletű anyag.


A Spirulina és a Chlorella együtt csodákra képes. A csoda „mindössze” abból áll, hogy szervezetünk egyensúlyát billentik helyre a következõk miatt:
• méregtelenít, • tápanyagot biztosít, • 90%-ban felszívódik, • lugosít.


Egy mondattal: A természet fantasztikus ajándéka, az egészségünk megőrzéséhez


https://www.bediamonds.hu/bnmarika1214/

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 57
Tegnapi: 69
Heti: 554
Havi: 1 643
Össz.: 938 031

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Spirulina Chlorella
DOLGOZZ OTTHON - © 2008 - 2018 - dolgozzotthonnetmunka.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: borsmenta rajz - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »